Тіна Кароль приміряла гуцульську шапку та поцілувала овечку на відпочинку в Буковелі: “Карпати – то любов”

Тіна Кароль на своїй сторінці у соцмережі TikTok опублікувала веселе відео з Буковелю, де відпочиває разом із сином. Детальніше про це читайте далі у статті.

Українська співачка Тіна Кароль наразі перебуває в гірськолижному курорті Буковель, де відпочиває разом і з сином. Вона ділиться фотографіями та відео з Карпат із шанувальниками у соціальних мережах TikTok та Instagram.

Тіна Кароль замилувала кадрами з відпочинку у Буковелі

На своїй сторінці у соціальній мережі TikTok Тіна Кароль опублікувала відео, де дуркує з тваринками у контактному зоопарку в етно-парку Гуцул Ленд, підспівуючи під власне виконання відомої колядки “Нова радість стала”. На відео видно баранчиків, овечок та кізочок, які проживають у Гуцул Ленді. Також там є багато екзотичних і диких тварин і птахів.

@tinakarol

❤️ #тінакароль #tinakarol

♬ Нова радість стала – Tina Karol

На цьому ж відео Тіна Кароль позувала у крисані – традиційній гуцульській шапці, що виткана у різних кольорах із додаванням помпончиків, бахроми та інших декоративних елементів. Тим часом одяг на співачці був менш “етнічним” – Тіна обрала теплі спортивні штани із білими плямами та светр з високим горлом та геометричним принтом. Свій затишний і теплий аутфіт Кароль доповнила рукавичками та окулярами з затемненням.

Шанувальники просто засипали улюблену співачку компліментами, і всі питалися – з ким Тіна Кароль відпочиває у Буковелі? Відомо, що перебуває вона там із сином від Євгена Огіра – Веніаміном. Але хто третій, знімає їх, – невідомо.

Також зірка опублікувала в сторіз у соціальній мережі Instagram кадри того, як вона катається на лижах та позує з 15-річним сином у повній гірськолижній екіпіровці на фоні неймовірно красивих гір і лісу.

Тіна Кароль показала, як відпочиває в Буковелі: серед овечок та в гуцульській шапці
Тіна Кароль показала, як відпочиває в Буковелі: серед овечок та в гуцульській шапці

Нагадаємо, Тіна Кароль була заміжня всього раз, за продюсером Євгеном Огіром – побралися вони в 2008 році, і через кілька місяців у подружжя народився син Веніамін. На жаль, Огір відійшов у засвіти у 2013 через підступний рак шлунку, та відтоді Тіна Кароль лишається вдовою.

Нові статті

Схожі статті

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.