Рейтинги втрачати не готові: виступ Віри Брежнєвої прибрали з новорічного концерту на українському каналі

Телеканал "1+1. Україна" прибрав з новорічного музичного ефіру виступ співачки Віри Брежнєвої. Чому так сталося, яку пісню співала виконавиця і де можна подивитись святковий виступ – читайте далі.

Віра Брежнєва була запрошена на зйомки новорічного музичного концерту від каналу “1+1” “Музична платформа”. На зйомках вона виконала свою пісенну композицію “Дякую”, але… в телевізійному ефірі ця пісня так і не з’явилась. Під час зйомок її просто вирізали.

Концерт “Музичної платформи” транслювали на каналі в новорічну ніч – з 31 грудня на 1 січня. Співачка VERA, під псевдонімом якої виступає Брежнєва, взяла участь у зніманнях на території “Жовтневого Палацу” у місті Києві. Однак до телевізійного ефіру її виступ так і не пропустили.

Видання “Музвар” висловило думку, що такий хід був зроблений лише заради збереження рейтингів телеканалу. В наш скрутний час це й не дивно, бо телеканалам зараз вистачає скандалів з іншими проектами (взяти хоча той же “Квартал 95” з їх номером про Скадовськ). Тож, отримувати критику ще й за своїх запрошених гостей канали просто не хочуть.

Віра Брежнєва виступила в Жовтневому палаці під час запису новорічного концерту
Віра Брежнєва виступила в Жовтневом

Втім, виступ Віри Брежнєвої все ж можна подивитись і послухати. Повна версія новорічного концерту була розміщена на відеопорталі Youtube. Слід зазначити, що до 24 лютого 2022 року, коли росія розпочала своє повномасштабне вторгнення, співачка Віра Брєжнева була одружена з композитором Костянтином Меладзе, мешкала на території країни-агресора і активно будувала там музичну кар’єру.

Віра Брежнєва на новорічному концерті Музична платформа
Віра Брежнєва на новорічному концерті Музична платформа

Після початку бойових дій артистка виїхала з країни-загарбниці, почала активно допомагати українцям, зайнялась волонтерством, а ще — стала писати пісні виключно на українській мові. Власне, одна з них і прозвучала в запису новорічного ефіру, але на телевізійні екрани так і не потрапила. Свій сценічний псевдонім Брежнєва також змінила і тепер виступає на концертах під ім’ям VERA.

Нові статті

Схожі статті

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.