Дочка Ольги Сумської показала чоловіка: колись акторка обожнювала зятя, а тепер говорити про нього не бажає

Не так давно знаменита акторка Ольга Сумська видала заміж свою старшу доньку за росіянина, Володимира Яглича. Вона душі за ним не чула, проте з 24 лютого 2022 все змінилося.

У далекому 2015 році фанатів родини Сумських шокувала новина про те, що старша донька Ольги В’ячеславівни – Тоня Паперна, – хоче отримати російське громадянство. Це викликало купу обурень після подій 2014 року, проте дівчина запевняла – вона робить це заради акторської кар’єри, а не через політичну позицію. Проте згодом вона вийшла заміж за росіянина та народила йому двох дітей.

Донька Ольги Сумської показала чоловіка-росіянина: як виглядає єдиний зять артистки, якого вона вже не так сильно обожнює

Відтоді як Тоня Паперна вийшла заміж, Ольгу Сумську не раз “пісочили” за зятя-росіянина. Проте акторка на всю Україну говорила, що обожнює Володимира Яглича, і хизувалася фотографіями сім’ї своєї доньки в соцмережах. Проте, з початком повномасштабного вторгнення це обожнювання зникло.

Дочка Ольги Сумської показала чоловіка: як виглядає єдиний зять артистки
Дочка Ольги Сумської показала чоловіка: як виглядає єдиний зять артистки

З 24 лютого 2022 року все змінилося: сама Тоня Паперна ніяк не висловилася публічно проти повномасштабного вторгнення, і в додачу до цього обмедила доступ до своєї сторінки для користувачів з України. Ольга Сумська всіляко намагалася виправдати доньку, ніби та не хоче ризикувати життям за свої погляди та не хоче покинути сім’ю в москві.

При цьому сама Ольга Сумська за весь цей час ніяк не згадувала про “улюбленого” зятя – і достеменно невідомо, чи їх стосунки справді зіпсувалися, чи артистка просто не хоче отримати чергову хвилю хейту за те, що вигороджує росіянина.

При цьому і Антоніна Паперна, і Володимир Яглич живуть своїм звичайним життям в росії – публікують фотографії з червоних доріжок, занят спортом, кадри сімейних посиденьок і гламурного життя, та ніяк не згадують ні про батьківщину Тоні, ні про її матір, ні про злочини росії в Україні. З цього можна зробити доволі однозначний висновок про позицію обидвох.

Дочка Ольги Сумської показала чоловіка: як виглядає єдиний зять артистки

А що про це думаєте ви?

Нові статті

Схожі статті

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.