ТОП-5 українських зірок, які свого часу помітно схудли: не лише Каменських, Єфросиніна та Могилевська

Ці зірки приклали шалених зусиль, щоб виглядати бездоганно. Проте, при цьому вони не забували ділитися секретами схуднення з шанувальниками. Детальніше читайте у статті.

Наталя Могилевська

Ще на початку кар’єри співачка Наталя Могилевська була стрункою дівчиною, проте з віком і, в додачу, новими причинами для стресу, вона набрала зайві кілограми. Але схуднути до ідеальних параметрів зірці допомогли інтервальні голодування, заняття спортом і походи до лазні.

Підбірка фото «до» та «після» схуднення зірок: Наталя Могилевська
Підбірка фото «до» та «після» схуднення зірок: Наталя Могилевська

Настя Каменських

Співачка починала свою кар’єру доволі пишненькою, та це не заважало їй зводити з розуму чоловіків із усього світу. Проте з часом Настя Каменських схудла, і розповіла, що для цього дотримувалась дуже строгого режиму – виснажливі тренування та дієта, Наразі зірка цим не займається, проте виглядає не менш чудово.

Маша Єфросиніна

Коли ведуча та світська левиця Маша Єфросиніна вперше з’явилася на телебаченні, то виглядала, як звичайна дівчина – без вираженої талії та м’якими руками і стегнами. Проте, вона різко схудла та досі бореться за кожен грам у своєму тілі. З найбільшої ваги у 86 кілограм зірка схудла до 64 і досі підтримує її. Це при тому, що Єфросиніна зростом у 180 сантиметрів.

Підбірка фото «до» та «після» схуднення зірок: Маша Єфросиніна

Оля Цибульська

Артистка не вважала себе повною та майже ніколи не хотіла схуднути, поки не переглянула шоу зі своєю участю та не вирішила скинути “зайві” кілограми. Протягом 5 років після народження сина співачка схудла на 12 кілограмів.

Підбірка фото «до» та «після» схуднення зірок: Оля Цибульська

Тіна Кароль

З 15 років поп-діва притримувалася строгих дієт і постійно намагалася схуднути, проте вагітність і стрес після втрати чоловіка не пройшли безслідно. Втім, співачка досягнула своєї ідеальної ваги та підтримує її. Зі слів самої Тіни, скинуті кілограми – це результат переосмислення здоров’я: вона мінімізувала кількість цукру і вуглеводів у раціоні, адже вважає, що всі проблеми від неконтрольованих скачків інсуліну.

Підбірка фото «до» та «після» схуднення зірок: Тіна Кароль

Нові статті

Схожі статті

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.

5 подарунків від свекрухи, які не можна приймати, бо притягують сварки та хвороби: життєві народні прикмети

Якщо у вас не складаються стосунки із мамою чоловіка – то до подарунків свекрухи слід ставитись із особливою увагою. Є речі, які взагалі приймати не варто, бо вони обернуться суцільними проблемами.

Суддя “МастерШеф” Ярославський розсекретив, чому не можна купувати яскраву курагу – “Не натуральна”

Український ресторатор та суддя з кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно обирати на базарі курагу. Ось чому помаранчеву краще не брати.

“Смажене” господарське мило: ось навіщо мильну стружку кладуть на розігріту пательню

Господарське мило – дешевий та ефективний засіб, який допоможе вирішити безліч різноманітних питань. Розповідаємо, як від допомагає очищувати пательню від нагару та жиру.