Скільки заробляють блогерки на Інсті: суми за рекламу Аліни Шаманської, Юлії Верби, Даші Квіткової вражають

Не секрет, що в Інстаграмі, як і в будь-якій іншій соціальній мережі, можна непогано заробляти. Відомі блогерки поділилися сумами, які мають на власних акаунтах за місяць.

Аліна Шаманська

Дівчина попервах працювала на телебаченні. А коли пішла в декрет, змушена була шукати підробіток удома. Отак поступово розвинула свій акаунт в Інстаграмі до 1,3 млн підписників. На диво, справи пішли чудово.

Скільки заробляють українські блогерки

Був такий місяць, коли Аліна додатково запустила власний курс та з реклами отримала 40 тисяч євро на місяць. Того місяця блогерка придбала собі порше. За рекламу в сторіз їй платили 1000 доларів. Траплялися й контракти за 6 тис. доларів. Звісно, після початку повномасштабного вторгнення ситуація дещо погіршилася.

Юлія Верба

Ще на 100 тисяч підписників більше має ця тендітна юнка. Дівчина показує сценки зі свого життя – куди їздила, що бачила, у що вбиралася. Хизуватися є чим. Юлія має мерседес останньої моделі за 10 млн грн, три квартири. Може собі дозволити замовити виступ Монатіка на день народження.

Скільки заробляють українські блогерки

За день Верба зазвичай робить 3 огляди. За це від рекламодавців отримує 60 тисяч гривень. За місяць набігає чималенька сума в 1,8 млн гривень і майже сотня рекламних роликів. 20-річна юнка на цьому не зупиняється. За день здатна зробити 4 огляди, провести розіграш, написати блог, виставити скрін чи 3D-макет. Тож доводиться знімати по 12 годин на день.

Даша Квіткова

Аудиторія цієї інфлюенсерки в Інсті налічує 1,8 млн фоловерів. Даша рекламує будь-що – одяг, косметику, власні курси та навчальні програми. Колишня дружина Нікіти Добриніна не нахабніє – виставляє по 1-2 реклами на день.

Скільки заробляють українські блогерки

Тому рекламні ролики в молодої мами розписані на 2 місяці вперед. Та навіть при такій непоказній скромності Квіткова заробляє $30-40 тисяч на місяць. Не всі ці кошти йдуть чисто блогерці. Доводиться ділитися з командою, яка їй допомагає робити справу.

Нові статті

Схожі статті

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.