Не лише Ганна Різатдінова: сісти на шпагат здатні й інші зірки – Огнєвіч, Нікітюк, Могилевська в тому числі

Зірки частенько дивують фоловерів своїми надзвичайними здібностями. Ось і шпагат навчилися робити, аби тільки потішити публіку та отримати купу схвальних відгуків.

Злата Огнєвіч

Співачка весь час працює над своїми формами й займається фізичною активністю. Був час, коли Злата займалася балетом. Це не допомогло їй блиснути талантом на шоу “Танці з зірками” – її вигнали ледь не першою. Натомість знаменитість не припинила подібних занять. Тепер похвалилася результатами танцювальних вправ. Як бачимо, 37-річна артистка без жодних проблем може сісти на шпагат.

Зірки показали, як уміють робити шпагат

Наталя Могилевська

Зірка брала участь у шоу “Танці з зірками” двічі, тож мала можливість натренуватися вдосталь. Першого разу укупі з Владом Ямою поступилися перемогою парі Володимира Зеленського й Олени Шоптенко. Вдруге Наталка танцювала, а її колишній напарник сидів у журі. І хоча Яма всіляко критикував конкурсантку, все ж перемогу було віддано саме співачці. Отже, тепер артистка здатна з легкістю продемонструвати загалу шпагат.

Зірки показали, як уміють робити шпагат

Леся Нікітюк

Не відстала від загального тренду й ведуча. Леді Ле продемонструвала дещо незвичну форму шпагату, витягнувши одну ногу вертикально вгору поперед себе. Та 36-річна зірка звикла виділятися з сірої маси, тож і цього разу не зрадила собі. Щоб фани краще роздивилися ніжку, Нікітюк зробила два варіанти світлини – кольорову та чорно-білу.

Зірки показали, як уміють робити шпагат

Ганна Різатдінова

Олімпійській чемпіонці з художньої гімнастики було б дивно не володіти подібною вправою на розтяжку. 30-річна спортсменка намагається демонструвати свою здібність до шпагату повселюдно. Ганна задирає ніжку вдома у ліжку, у ліфті, на подвір’ї власного будинку, на пляжі та в решті громадських місць. І виходить це у неї доволі професійно.

Зірки показали, як уміють робити шпагат

Нові статті

Схожі статті

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.