Павлік, Потап і Могилевська: ТОП-10 зірок, чий зріст вас здивує. Дюймовочки і велетні українського шоу-бізу

Багато українських знаменитостей виглядають не на свій зріст – це залежить і від роботи стилістів, і від ракурсу камери, і від параметрів фігури. Далі ми наведемо 10 зірок, чий зріст вас здивує.

Вікторія Булітко

Відкриває наш “топ” справжня дюймовочка – гумористка та віднедавна співачка Вікторія Булітко, що має зріст всього у 154 сантиметри. Ставиться вона до цієї особливості з гумором, і навряд чи комплексує.

Христина Соловій

Співачка з неймовірним голосом, якій приписують роман із митцем Сергієм Жаданом, всього на 1 сантиметр вище за зірку на попередній “Сходинці”.

Наталя Могилевська

Важко повірити, але зріст Наталі Могилевської становить усього 162 сантиметри.

ТОП-10 зірок, чий зріст вас здивує: Наталя Могилевська
ТОП-10 зірок, чий зріст вас здивує: Наталя Могилевська

Віктор Павлік

Народний артист всього на сантиметр вищий за свою колегу Наталю Могилевську – 163 см. Відомо, що ще у школі співак комплексував через низький зріст, проте з часом почав мріяти зустріти високу дівчину, щоб мати змогу “пробігти між її ніг”. Про це співак розповів у шоу “Світське життя”, даючи інтерв’ю вищій за нього на голову Катерині Осадчій.

ТОП-10 зірок, чий зріст вас здивує: Віктор Павлік
ТОП-10 зірок, чий зріст вас здивує: Віктор Павлік

Монатік

Співак зростом у 164 сантиметри майже не приховував цього – стилісти одягали його у мішкуватий одяг і великі капелюхи, на фоні яких Дмитро Монатік здавався ще нижчим. Проте, це не завадило чоловікові побудувати успішну кар’єру.

ТОП-10 зірок, чий зріст вас здивує: Монатік
ТОП-10 зірок, чий зріст вас здивує: Монатік

Алла Костромічова

Супермодель, очевидно, дуже висока – 179 сантиметрів. Проте завдяки своїм параметрам та правильно підібраному одягу вона виглядає ще вищою. Ми впевнені, що багато глядачок “Супермоделі по-українськи” думали, що строга Алла зростом мінімум у 185 см.

Полякова, Єфросиніна і Нікітюк

Співачка та дві ведучі – справжні довгоногі теледіви. Вони всі мають 180 сантиметрів зросту, а Оля Полякова рекордну довжину ніг – 126 см.

ТОП-10 зірок, чий зріст вас здивує: Полякова, Єфросиніна та Нікітюк
ТОП-10 зірок, чий зріст вас здивує: Полякова, Єфросиніна та Нікітюк

Потап

Завершує наш топ справжній велетень – Олексій Потапенко зростом у 195 сантиметрів. Але дуже ймовірно, що скоро йому доведеться посунутися – адже його син Андрій вже в 15 років стрімко наздоганяє зіркового татка.

ТОП-10 зірок, чий зріст вас здивує: Потап
ТОП-10 зірок, чий зріст вас здивує: Потап

Нові статті

Схожі статті

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.