Дітлахи підростають: показали своїх 1,5-річних малюків тенісистка Світоліна та невістка Віктора Ющенка

Українські діти війни потроху підростають. Деяким пощастило жити з батьками за межами країни й не чути повітряних тривог. Інші потерпають від звуків сирен постійно.

Еліна Світоліна

У жовтні тенісистка відзначила перший рік від дня народження донечки Скай. Тато дівчинки Гаель Монфіс теж зірка тенісу. Оскільки мама і батько дитини є представниками різних рас, шанувальників цікавить, чиї риси успадкувала зіркова малеча.

Як виглядають зіркові нащадки у 1,5 року

Світоліна не поспішає показувати личко донечки. Зазвичай демонструє Скай виключно зі спини. Тож можемо оцінити лише кучерики дівчини, явно не слов’янські. До австралійського Мельбурна Еліна взяла малечу з собою.

Зібравшись на прогулянку, мама й доня вбралися у парне вбрання в салатових тонах – коротенькі спіднички та топіки. Звісно, дитину зацікавив музей тенісних м’ячиків – гени батьків даються взнаки. Нині зіркова родина мешкає в Монако.

Олена Ющенко

Не так пощастило п’ятому онуку третього президента країни Віктора Ющенка. Маленький Андрійко народжувався у Києві під завивання сирен. Невістка Віктора Андрійовича показала в Інстаграмі, як гуляє з малюком, що з’явився на світ у серпні 2022 року.

Як виглядають зіркові нащадки у 1,5 року

Спочатку Олена тримає Андрійка на руках у дворі будинку, де все запорошене снігом. Далі йде ролик, в якому президентський онук простує засніженою стежкою, грається з котом та катається на санчатах.

Для порівняння дружина Андрія Ющенка виклала світлини торішньої давнини. Вирішила показати, як усе змінилося за цей час. І справді, маленький Андрійко значно підріс. Молодичка відзначила:

“Навіть коли я народжувала під сирени, я була найщасливішою в той час. Я молилася й була впевнена, що все буде добре”.

Нові статті

Схожі статті

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.