Ребрик, Полякова, Каменських та інші зірки, що “увели” чужих чоловіків: ішли до щастя напролом

Чимало українських зірок "грішать" невірністю. Давайте розглянемо, хто з українських красунь оскандалився статусом коханок, і кому з них пощастило побудувати міцну родину з чужими чоловіками.

Настя Каменських

Свого часу те, як Настя Каменських увела Потапа у Ірини Горової, породило величезний скандал навколо зірок. Особливо багато претензій було до Потапа, адже колишня дружина і матір його сина була впевнена у тому, що чоловік не здатен на адюльтер.

ТОП-7 українських зірок-розлучниць: Настя Каменських
ТОП-7 українських зірок-розлучниць: Настя Каменських

Марічка Падалко

Відомо, що з Єгором Соболєвим Марічка почала таємно зустрічатися, коли вони обидвоє були вже заміжні з іншими людьми. Тим не менш, вони подолали всі перешкоди та побудували велику та міцну родину.

ТОП-7 українських зірок-розлучниць: Марічка Падалко
ТОП-7 українських зірок-розлучниць: Марічка Падалко

Катя Осадча

Теледіва до останнього не зізнавалася в тому, що в неї роман із Юрієм Горбуновим. Багато шанувальників переконані, що саме через це шоумен розлучився із дружиною, з якою до цього перебував у шлюбі протягом 20 років.

ТОП-7 українських зірок-розлучниць: Катя Осадча
ТОП-7 українських зірок-розлучниць: Катя Осадча

Лідія Таран

Телеведуча раніше розлучила Андрія Доманського з його дружиною, що народила чоловікові двох дітей. Лідія Таран народила Доманському доньку, проте побудувати міцну родину в них так і не вийшло. До того ж, Андрій Доманський таємно втік з України і, скоріш за все, не планує повертатися.

ТОП-7 українських зірок-розлучниць: Лідія Таран
ТОП-7 українських зірок-розлучниць: Лідія Таран

Оля Полякова

Співачка також “вкрала” чоловіка із сім’ї. Оля Полякова не хотіла мати статус коханки, тому все ж дотисла Вадима Буряковського і той розлучився із тодішньою дружиною. Тепер вони щаслива родина з двома дітьми – бізнесмен виховує дітей, а суперзірка не перестає підкорювати українську сцену.

ТОП-7 українських зірок-розлучниць: Оля Полякова
ТОП-7 українських зірок-розлучниць: Оля Полякова

Тоня Матвієнко

Зустрічатися з майбутнім чоловіком артистка почала у 2011, коли Арсен Мірзоян був одруженим і виховував двох синів. Все ж, співак вирішив піти з сім’ї та будувати стосунки із Тонкю Матвієнко. В них теж вийшло побудувати сім’ю – зараз подружжя виховує доньку Ніну.

ТОП-7 українських зірок-розлучниць: Тоня Матвієнко
ТОП-7 українських зірок-розлучниць: Тоня Матвієнко

Лілія Ребрик

Акторка та ведуча зустріла одруженого Андрія Доманського на “Танцях із зірками” і закрутила з ним роман. Згодом чоловік залишив цивільну дружину заради коханки – зараз вони виховують двох доньок і чекають на третю.

ТОП-7 українських зірок-розлучниць: Лілія Ребрик
ТОП-7 українських зірок-розлучниць: Лілія Ребрик

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.