Христина Горняк дала шанс Володимиру Остапчуку уникнути суду: готова до переговорів за будинок

У 2022 році Володимир Остапчук із другою дружиною Христиною Горняк мріяли влаштувати новосілля у щойно збудованому будинку. Тепер чоловік завів туди нову дівчину.

Оскільки нерухомість було збудовано у законному шлюбі з Христиною Горняк, яка взяла прізвище чоловіка, будинок після розлучення начебто треба було б поділити навпіл. Натомість колишня переконує, що Володимир Остапчук не йде на жодні перемовини з цього приводу.

Христина Горняк сподівається поділити спільний з Володимиром Остапчуком будинок

Шоумен частенько навідується до 2-поверхової хатинки з новою пасією Катериною Полтавською. Щоправда, добудувати дім поки що руки не дійшли, хоча зовні будівля видається вже завершеною.

Довкола земельної ділянки встановлено огорожу й навіть висаджено декоративні дерева. Звісно, підписники Інстаграм-сторінки Володі частенько цікавляться у нього, що вони з Христею збираються робити зі спільним будинком. Та ведучий зазвичай з цього приводу відмовчується.

Христина Горняк сподівається поділити спільний з Володимиром Остапчуком будинок

А от Горняк виявилася більш балакучою. Вона час від часу сповіщає в мережі, що хоче влаштувати розподіл майна без звернення до суду. Схоже, справа так і не зрушила з мертвої точки. Свіжа відповідь нотаріуски в Інстаграм-сторіз:

“Поки ніяких змін на цю тему. Час покаже, що буде і як. Все ще чекаю на діалог з колишнім чоловіком. Дуже не хочеться війни і “дєльожки” через суд”.

Влітку минулого року Христина відзначала:

“На поділ майна подружжя я не подавала, бо думала, що буде все по закону і без суду”.

Допоки Христина чекає на половину вартості маєтку, її наступниця Катря вже планує зробити перепланування оселі, згідно з власними уподобаннями. Щоб прокоментувати подібне нахабство, у Горняк забракло слів. Одне нотаріуска зрозуміла чітко:

“Я бачу, що просто не буде з цим питанням”.

Нові статті

Схожі статті

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.