Цибульська, Огнєвіч, Кароль та інші зірки не соромляться користуватися перуками: хочуть постати у всій красі

Щоб виглядати перед публікою ідеально, зірки вдаються до різноманітних хитрощів. Навіть не гребують вбиратися у перуки. Наші героїні сьогодні чесно розповіли, навіщо це роблять.

Оля Цибульська

Співачка полюбляє рубати правду просто в очі. Ось і тепер зізналася підписникам Інстаграму, що вряди-годи вбирається у перуку. Це буває потрібно для знімань. Цибульська пояснила, що багато зірок наслідують її приклад, але переважно воліють це приховувати. Натомість постійні укладки псують натуральну копну. Тож знаменитості й користуються штучними зачісками, щоб потім не мати халепи з власним волоссям.

Зірки показали свої перуки

Злата Огнєвіч

Ще одна знаменитість стала жертвою відсутності перуки в гардеробі. Злата постраждала під час невдалого фарбування. Тож змушена була довгий час виходити в спеціальній накладці на волосся не лише на сцену, але навіть у магазин. Цілий рік довелося відновлювати волосся. Тепер співачка береже власну шевелюру від усіляких прасочок та плойок, користуючись штучним.

Зірки показали свої перуки

Тіна Кароль

Знаменитість частенько показує себе в домашній обстанові та без краплі косметики на обличчі. От тільки про заміну волосся на голові ані чирк-чирк. Зрозуміло, що не хоче зайвий раз випробовувати на собі фарбники та інші косметичні засоби. От і береться до спеціальних накладок. Так шевелюра виглядає густішою та пишнішою.

Зірки показали свої перуки

Камалія

Не відстала від зіркового загалу й дружина мільярдера. Якщо придивитися уважно до світлин в Інстаграмі, які Камалія викладає з дому, можна відзначити – її власне волосся не настільки пишне та об’ємне, як під час виступів. Отже, висновок напрошується сам – співачка застосовує перуки та спеціальні накладки на шевелюру.

Зірки показали свої перуки

Нові статті

Схожі статті

5 подарунків від свекрухи, які не можна приймати, бо притягують сварки та хвороби: життєві народні прикмети

Якщо у вас не складаються стосунки із мамою чоловіка – то до подарунків свекрухи слід ставитись із особливою увагою. Є речі, які взагалі приймати не варто, бо вони обернуться суцільними проблемами.

Суддя “МастерШеф” Ярославський розсекретив, чому не можна купувати яскраву курагу – “Не натуральна”

Український ресторатор та суддя з кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно обирати на базарі курагу. Ось чому помаранчеву краще не брати.

“Смажене” господарське мило: ось навіщо мильну стружку кладуть на розігріту пательню

Господарське мило – дешевий та ефективний засіб, який допоможе вирішити безліч різноманітних питань. Розповідаємо, як від допомагає очищувати пательню від нагару та жиру.

Супермісяць Мисливця засяяв над планетою в ніч на 18 жовтня: українці діляться кадрами Повні (Фото)

В ніч на 18 жовтня 2024 року земляни побачили надзвичайне космічне явище. На небі зійшов найбільший в 2024 році Супермісяць Мисливця. Пропонуємо читачам "Одного Факту" подивитись його фото.