Перша народила дітей, друга отримала машину, третя відкрила бізнес: як Остапчук вкладається у своїх дружин

Блогер і ведучий Володимир Остапчук щасливо одружений вже втретє. Якими подарунками одарював кожну зі своїх жінок цей імпозантний молодий красень? Читайте подробиці на сайті "Один Факт".

Володимир Остапчук — відомий в Україні шоумен і просто щасливий чоловік. Зараз він одружений вже втретє — на журналістці Катерині Полтавській.

Володимир Остапчук з третьою дружиною Катериною Полтавською
Володимир Остапчук з третьою дружиною Катериною Полтавською

Його обраниця на 16 років молодша від Остапчука. Втім, цей факт ніяк не заважає їх родинному щастю. Більш того, завдяки старшому за віком наставнику і чоловіку Катерина стала рухатись догори по кар’єрних сходинках і восени 2023 року — відкрила власний бізнес в центрі Києва. З журналістки Катерина перетворилась на власницю студії масажів та лазерної епіляції.

Її салон розташувався в Печерському районі столиці. Володимир Остапчук, як справжній чоловік і голова родини — іноді балує кохану подарунками, що вартують дуже дорого. В тому році Катерина Полтавська отримала від ведучого iPhone 15 Pro Max, вартість якого складає у різних торгових точках від 66 тисяч до понад 112 тисяч гривень. Як зізнавалась сама Катерина, натякати на те, що вона хоче саме цю модель Айфону, їй довелося майже 2 тижні.

Володимир Остапчук і його друга дружина Христина Горняк
Володимир Остапчук і його друга дружина Христина Горняк

Втім, Володимир Остапчук — людина не жадібна. Своїй попередній — другій за рахунком, дружині Христині Горняк телеведучий під час будування відносин дарував машину марки Range Rover. Дівчина достатньо давно про неї мріяла і ось такий сюрприз від коханого став для Христини справжньою і дуже приємною несподіванкою.

Подарунок був презентований саме в той день, коли дівчина відкрила власний простір для жінок, де навчала їх любити себе і цінувати власний час. Володимир Остапчук подарував їй Range Rover в святковій обстановці — з феєрверками.

Володимир Остапчук і його перша дружина Олена Войченко
Володимир Остапчук і його перша дружина Олена Войченко

Але найдорожчий подарунок від ведучого отримала його перша дружина Олена Войченко – двох дітей: старша донька Емілія (2013 року народження) і молодший синок Еван (2018 року народження). Відомо, що зараз діти ведучого мешкають у Канаді разом зі своєю мамою. Колишня дружина не перешкоджає його зустрічам із дітьми.

Володимир Остапчук зі своїми дітьми від першого шлюбу: сином Еваном і донькою Емілією
Володимир Остапчук зі своїми дітьми від першого шлюбу: сином Еваном і донькою Емілією

До речі, наприкінці літа 2023 року Володимир Остапчук поділився з шанувальниками своїми планами щодо батьківства. За словами телеведучого, він хоче, щоб в нього народилося ще двоє дітей.

 

Нові статті

Схожі статті

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.