ТОП-5 українських зірок, що мають бездоганний смак: модниці Осадча, Нікітюк, Єфросиніна та інші

Зірки – та категорія людей, кому можна дивувати публіку епатажним одягом. Проте мало хто з них похизується наявністю смаку (чи тямущого стиліста). Наступні 5 зірок точно вміють стильно одягатися.

Катерина Осадча

Відома ведуча “Світського життя” та “Голосу країни” відома шанувальникам своїми гламурними образами. Проте, з 24 лютого 2022 року жінка змінила стиль – тепер вона показується в стриманих костюмах, широких брюках, вишиванках і доволі нейтральному одязі. Дуже прикро, що фірмові капелюшки та приголомшливі сукні Каті лишилися в минулому, і любуватися ними ми зможемо лише переглядаючи архівні записи шоу “Світське життя”.

Українські зірки, що демонструють бездоганний смак у одязі: Катерина Осадча
Українські зірки, що демонструють бездоганний смак у одязі: Катерина Осад

Леся Нікітюк

Ще одна ведуча, що прославилась після зйомок тревел-шоу “Орел і Решка” та незмінна лідерка жіночої команди в шоу “Хто зверху?” вже протягом шести сезонів. На фотографіях Лесі в соціальних мережах важко не помітити стильні та сміливі речі, адже Нікітюк справжня модниця: не просто носить, а вміло поєднує трендові фасони одягу, взуття та аксесуарів.

Українські зірки, що демонструють бездоганний смак у одязі: Леся Нікітюк
Українські зірки, що демонструють бездоганний смак у одязі: Леся Нікітюк

Маша Єфросиніна

На піку своєї телевізійної кар’єри Маша Єфросиніна була справжньою модницею – проте, початок повномасштабного вторгнення збив жінку з цього шляху. Втім, світська левиця змогла зібратися з силами та знову з’являтися “на людях” у трендовому одязі та з макіяжем. Зараз Єфросиніна вдягається в брючні костюми та джинси загалом, проте час від часу підкреслює струнку фігуру сукнями.

Українські зірки, що демонструють бездоганний смак у одязі: Маша Єфросиніна
Українські зірки, що демонструють бездоганний смак у одязі: Маша Єфросиніна

Ксенія Мішина

Актриса та блогерка не так давно дуже драматично схудла, після чого почала частіше демонструвати фігуру в стильному одязі – особливо сильно Мішина полюбляє вкорочені топи та трендові широкі штани.

 

Українські зірки, що демонструють бездоганний смак у одязі: Ксенія Мішина
Українські зірки, що демонструють бездоганний смак у одязі: Ксенія Мішин

Христина Горняк

Ексдружина опального телеведучого Володимира Остапчука може похизуватися вишуканим почуттям стилю. Жінка вдягається не лише модно та яскраво, а й підкреслює цим свою натуральну красу та чудову фігуру.

Українські зірки, що демонструють бездоганний смак у одязі: Христина Остапчук (Горняк)
Українські зірки, що демонструють бездоганний смак у одязі: Христина Остапчук (Горняк)

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.