Не такі вже вони і блондинки: Камалія, Сумська, Квіткова, Полякова і Тоня Матвієнко зняли з себе маски

Відомі українські білявки хочуть завжди виглядати ефектно та відповідати образу світловолосої леді. Які маски під образом блондинки приховують зірки.

Колір волосся – це не тільки стиль, а ще й відображення стану душі кожної жінки.

Раніше, в часи коли не було соцмереж, зірок могли сфотографувати лише на світських заходах чи концертах. Це давало велику перевагу ідеальних фото та відео. В наш час все набагато легше. Фото знаменитості самі публікують на своїх сторінках у соцмережах. Підписників найбільше зацікавлюють саме світлини з простого життя зірок. Де вони теж прості люди. Дуже популярним є похизуватися фото з дитинства. Підписники часто радіють таким публікаціям, адже у дитинстві всі такі безтурботні та щирі.

Топ-5 фейкових блондинок у дитинстві

Камалія показала фото з дитинства
Камалія показала фото з дитинства

Камалія є еталоном світської левиці. Вона постійно тримає високі до себе вимоги, адже потрібно було відповідати статусному чоловіку-мільйонеру. Навіть після розлучення з чоловіком жінка не перестає бавити своїх шанувальників творчістю та ділитися дрібницями з життя. На останніх фото та відео артистка показалася у мережі Instagram без макіяжу та зачіска видавала натуральний колір волосся. Він був далекий від блондинистого. А на дитячих знімках видно, що наша Камалія насправді русява дівчина.

Ольга Сумська потішила шанувальників дитячими знімками
Ольга Сумська потішила шанувальників дитячими знімками

Ольга Сумська одна з тих, хто полюбляє викладати у соціальні мережі фото з дитинства. Маленькою дівчинкою вона була з чорнявим волоссям та карими оченятами. На дитячих знімках зірку не впізнати.

Даша Квіткова виклала в Іnstagram дитячі фото
Даша Квіткова виклала в Іnstagram дитячі фото

А ось інфлюенсерка Даша Квіткова на запити своїх шанувальників неодноразово викладала дитячі фотографії. На них ми бачимо, що дівчинка з дитинства була кудрявою та світло-русявою красунею.

Оля Полякова поділилася фото з дитинства
Оля Полякова поділилася фото з дитинства

Оля Полякова має три характерні риси, за якими її легко впізнати – це оперна діва, довгі ноги та колір волосся. Білявка у свій сценічний образ вклала всі стереотипи, що приписують блондинкам. І це дало їй неабияку популярність. Та насправді жінка не та, за яку себе видає на сцені. Неодноразово Оля демонструвала у соцмережах своє життя, де вона позиціонує себе як сильну, незалежну та розумну жінку. А ось дитячі фотографії видають нашу Олю краще.

Тоня Матвієнко на дитячих знімках
Тоня Матвієнко на дитячих знімках

Тоня Матвієнко з дитинства знала, що таке сцена. Донька відомої мами – Ніни Матвієнко, неодноразово їздила з нею по гастролях. Дівчинка з малечку мріяла стати співачкою. В спогадах про дитинство вона саме цим ділиться з шанувальниками. А ось світлини, де Тоня з натуральним волоссям – шатенка. Напевно, зірка себе почуває блондинкою, адже вже скільки років не зраджує зачісці.

Нові статті

Схожі статті

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.