Камалія показалася в компанії колишнього чоловіка: де помітили експодружжя та що їх звело разом (ВІДЕО)

Камалія та Захур розлучилися минулого року, проте багато шанувальників хочуть вірити, що це піар-хід. Нещодавно в мережі з'явилося відео, яке нарікли "доказом возз'єднання" колишнього подружжя.

Декілька годин тому в мережі завірусилося відео, яке опублікувала українська співачка Камалія на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Усіх здивувало те, як вона в компанії колишьного чоловіка, – Мохаммада Захура, – з широкою усмішкою та неабияким задоволенням від того, що відбувається, відвідує публічний захід. Так, в мережі вже встигли охрестити ці кадри доказом возз’єднання легендарної пари, проте все не так просто.

Камалія з посмішкою здійснила публічний вихід у компанії ексчоловіка

Мохаммад Захур, Арабелла та Мірабелла
Мохаммад Захур, Арабелла та Мірабелла, Камалія

Як пояснила сама Камалія, разом із Захуром вони відвідали захід благодійної організації Almarah Foundation і поспілкувалися з її керівниками. Ця компанія опікується сиротами Пакистану. Ймовірно, відвідини даного заходу з Мохаммадом були нічим іншим, окрім як проявом партнерських стосунків.

Нагадаємо, в квітні минулого року Наталя Захур (в дівоцтві Шмаренкова) оголосила про розлучення з чоловіком-мільярдером, проте причин не назвала. Багато хто і досі вважає це просто піар-ходом артистки. Камалія зазначила, що попри розлучення, вони з Захуром все ще лишаються діловими партнерами, добрими друзями та батьками своїх дочок – 10-річних двійнят Арабелли і Мірабелли.

Подейкують, що розрив стався через те, що Камалія не витерпіла проживання в одному домі з дочкою Мохаммада Захура від попереднього шлюбу з росіянкою – Танею. Вони з падчеркою ніколи не уживалися, а після 24 лютого 2022 року ще й по новій причині – співачка дозволяла собі звинувачувати в сучасних подіях усіх росіян, що точно не подобалося старшій донці Захура.

В ексклюзивному інтерв’ю “Життя відомих людей” Камалія зізналася, що в цьому конфлікті вже колишній коханий чоловік обрав сторону саме старшої доньки. А що про це думаєте ви?

Нові статті

Схожі статті

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.