Ранок для Тіни Кароль, Насті Каменських, Ірини Горової розпочинається з йоги: яких тільки асан не роблять

Зірки не встигають дивувати своїх фоловерів. Щойно всі поахали, коли знаменитості стали на цвяхи, як вони підготували нову порцію трешу – зайнялися йогою з неймовірними позами.

Тіна Кароль

Співачка вже багато років поспіль захоплюється йогою і навчилася робити дивовижні асани. Склалася так, що навіть тренерку ошелешила. Зазвичай зірка займається подібним заняттям зранку. Це дозволяє артистці запустити організм в роботу на весь день.

Зірки показали заняття йогою

Ірина Горова

Продюсерка побилася об заклад з фітнес-тренеркою Анітою Луценко, що скине 4 кг. А сама схудла аж на 6 кг. Напевно, не останню роль у справі оздоровлення зіграла корисна звичка. Щоранку колишня дружина Потапа шле вітання Сонцю за допомогою Сур’я Намаскар. Починає з розтягування м’язів і далі робить усі належні для комплексу вправи.

Зірки показали заняття йогою

Настя Каменських

Долучилася до колежанок і ще одна дружина Потапа. Відвідує спортзал і займається бігом зірка вже давненько. А от йогу для себе відкрила зовсім нещодавно. Разом із подружками влаштовують групові заняття на Дівич-Горі. Подібні вправи справили неабияке позитивне враження. Адже Настя останнім часом відчувала болі в спині від тривалих перельотів та далеких переїздів під час гастролей. Та рятуючи фізичне здоров’я, Каменських не забуває і про духовну складову цієї справи.

Зірки показали заняття йогою

Jerry Heil

Співачка похвалилася в Інстаграм-сторіз, які асани вже вдалося опанувати. Під час навчання в Бостоні Яна відвідувала студію “Даун Андер Йога”. Особливістю є заняття прямо в кафе. Звісно, після фізичних вправ народ, нагулявши апетит, відразу ж замовляє собі щось їстівне. Та українці запах котлет якраз заважав просвітлюватися під час сеансу йоги.

Зірки показали заняття йогою

Нові статті

Схожі статті

5 подарунків від свекрухи, які не можна приймати, бо притягують сварки та хвороби: життєві народні прикмети

Якщо у вас не складаються стосунки із мамою чоловіка – то до подарунків свекрухи слід ставитись із особливою увагою. Є речі, які взагалі приймати не варто, бо вони обернуться суцільними проблемами.

Суддя “МастерШеф” Ярославський розсекретив, чому не можна купувати яскраву курагу – “Не натуральна”

Український ресторатор та суддя з кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно обирати на базарі курагу. Ось чому помаранчеву краще не брати.

“Смажене” господарське мило: ось навіщо мильну стружку кладуть на розігріту пательню

Господарське мило – дешевий та ефективний засіб, який допоможе вирішити безліч різноманітних питань. Розповідаємо, як від допомагає очищувати пательню від нагару та жиру.

Супермісяць Мисливця засяяв над планетою в ніч на 18 жовтня: українці діляться кадрами Повні (Фото)

В ніч на 18 жовтня 2024 року земляни побачили надзвичайне космічне явище. На небі зійшов найбільший в 2024 році Супермісяць Мисливця. Пропонуємо читачам "Одного Факту" подивитись його фото.