33-річна Надя Дорофєєва вразила раптовим зізнанням, чому не може завагітніти від Кацуріна: “Це неможливо”

Час від часу в мережі починається обговорення вагітності Наді Дорофєєвої. Так було, коли артистка жила з Дантесом. Те ж повторюється у заміжжі з Мішею Кацуріним.

Співачка втомилася демонструвати прихильникам плаский живіт, доводячи, що нема й натяку на вагітність. Чутки, що Надя Дорофєєва невдовзі стане мамою, все одно з’являються з року в рік.

Надя Дорофєєва розповіла правду про вагітність

Влітку 2023 року колишня учасниця гурту “Время и Стекло” вдруге вийшла заміж. Ця новина вдихнула у фанів співачки нову хвилю надії: раз Кацурін першій дружині Даші зробив двох малюків, то тепер у нього теж усе вийде. Врешті Дорофєєвій набридли спекуляції на цій темі, й вона пояснила, що поки не планує материнство взагалі:

“Я можу нарешті сказати вам правду. Ні, я не вагітна”.

Надя постійно їздить на гастролі, нервує, тому про вагітність у такому стані не може бути й мови. Тож пояснила “Новому радіо”:

“Якщо вже й людина й захоче, то це неможливо з такими стресами. Треба брати відпустку”.

Отже, щойно Дорофєєва припинить виступати, шанувальники можуть заспокоїтися – все сталося, і невдовзі буде малюк. Надя постійно думає про майбутнє поповнення в родині. Артистка дійшла висновку, що буде суворою мамою. Тож зірковій дитині з перших днів життя доведеться постати перед труднощами.

Надя Дорофєєва розповіла правду про вагітність

Фан-клуб зірки весь час мріяв, щоб Надя з першим чоловіком Володею стали батьками. Тому частенько, застосовуючи графічні редактори, домальовували Дорофєєвій великий живіт.

Слід відзначити, що у такому вигляді співачка виглядала доволі природно й привабливо. Тож будемо сподіватися, що Надія врешті наспівається і візьметься за поповнення родини. Приклад багатьох зіркових колег свідчить, що народжувати ніколи не пізно.

Нові статті

Схожі статті

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.