Діти вродилися настільки талановиті, що можуть перегнати батьків: напружилися Коляденко, Зібров, Нікітін

Час спливає дуже швидко. І ось уже дітлахи, яких недавно водили за ручку, виросли. Ще й дихають зірковим батькам у потилицю, адже теж мають талант і бажають втілити його в життя.

Діма Коляденко і Пилип

30-річний Пилип не перейняв любов батька до танців. Натомість з дитинства був залюблений в музику. Певний час Коляденко-молодший виступав у гурті Kadnay. Хлопці познайомилися на першій “Фабриці зірок” і вирішили співпрацювати.

Зіркові нащадки теж хочуть слави

Та згодом Пилип покинув дует і почав сольну кар’єру під іменем Phil It. Його перший альбом із 5 пісень має назву “Пролог”. А ще голос музиканта звучить в одній з україномовних композицій Віри Брежнєвої.

Павло Зібров і Діана

Улюбленій донечці співака 26 років. Вона, як і мама Марина, працює в театрі свого знаменитого татка. Діана взяла на себе чимало обов’язків. Вона підбирає концертні костюми, виконує роботу візажистки. Також дівчина причетна до вибору концертного репертуару.

Зіркові нащадки теж хочуть слави

А ще веде соціальні мережі батька. Саме завдяки Діані, певен Павло Зібров, він і став більш сучасним. Тепер має шалену популярність серед молоді. Тож донька для тата стала мимоволі незамінною, перебравши на себе купу завдань.

Юрій Нікітін і Поліна

Старшій доньці продюсера й Олі Горбачової вже 18 років. Нині дівчина навчається у Нью-Йорку. Та не лише сидить над підручниками. Поліна знаходить час і для творчих вправ. Взяла собі псевдонім Nora Polinnia і пише пісні.

Зіркові нащадки теж хочуть слави

Так, Нікітіна сама знялася у кліпі на композицію Late Love, в якій розповідає про довоєнне життя та нерозділене кохання. Там, на віддалі від Києва, Поліна відчула по-особливому, що таке тиша. Зіркову доньку погодилася прихистити американська родина, але вона дуже сильно сумує за батьківщиною та рідними людьми. Усі свої роздуми й переживання донька продюсера виклала у книзі “18 років люті: хроніки Нори”.

Нові статті

Схожі статті

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.