Як виглядає 22-річна онука Софії Ротару, що росла в розкоші та вже перевершила в усьому зіркову бабусю

Онука легендарної Софії Ротару в своєму молодому віці вже встигла призвичаїтися в Нью-Йорку, побачити пів світу, обручитися та розлучитися з мільйонером і знятися для американських глянців.

Єдина внучка народної артистки України Софії Ротару – Софія Євдокименко, – наразі проживає в Сполучених Штатах і майже не відвідує зіркову бабусю. Востаннє вони показувалися разом на спільному фото зі святкування Нового 2021 року. Після цього сторінка в соціальній мережі Instagram Софії Євдокименко стала наповнюватися знімками з Нью-Йорку, де дівчина зовсім нещодавно переїхала до розкішної квартири.

Окрім цього, Соня Євдокименко “світилася” на знімках з тижня Високої моди у Парижі, на Карибському острові Сен-Барт, в Італії, Мексиці та купі інших дорогих курортів. Також онука Софія Ротару часто публікує фото зі зйомок у журналах в ефектних образах – у дорогому одязі та розкішних прикрасах, з ідеальним макіяжем і укладкою. Вже не розібрати, на яких фотографіях вона показує власний одяг, а на яких реквізит зі зйомок.

Що відомо про життя 22-річної онуки Софії Ротару
Що відомо про життя 22-річної онуки Софії Ротару

Окрім того, у 22-річному віці Софія Євдокименко встигла побудувати серйозні стосунки з французом Марко Дюменілем, розійтися з ним, а потім вступити у дворічні стосунки з українським мільйонером. Але коли зі сторінок і Соні, і її старшого на 13 років обранця – Дениса Жданова (успішного IT-бізнесмена, що увійшов у 2018 році до списку Forbes), – зникли усі спільні фото.

Що відомо про життя 22-річної онуки Софії Ротару
Що відомо про життя 22-річної онуки Софії Ротару

Можемо зробити висновок, що дівчина проживає своє найкраще гламурне життя, сповнене подорожей, романів і пригод. Але вона не згадує про свою батьківщину, і весь жах, який відбувається в Україні з 24 лютого 2022 року. Проте і її зіркова бабуся майже не відзначилась у цьому – найбільша реакція, яку можна очікувати від Софії Ротару, це репост у сторіз із розбитим сердечком новин про чергове звірство росіян в Україні.

Нові статті

Схожі статті

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.