“Він маг і чаклун в третьому поколінні”: єдиний син Дмитра Коляденка відверто розповів про захоплення батька

Єдиний син шоумена Дмитра Коляденка – Пилип, – відверто розповів про стосунки з батьком, а також своє ставлення до одного з його цікавих захоплень.

Пилип Коляденко – єдиний спадкоємець колишнього зіркового подружжя Дмитра та Олени Коляденко, співавтор доволі успішного гурту Kadnay і сольного проєкту Phil It. В дитинстві Пилип вирішив не йти стопами батьків у шоу-бізнес, тому вступив на факультет журналістики одного з Київських ВИШів, і зірковий батько був категорично проти рішення хлопця. У 2012 році Пилип все ж подався у творчість і на пару з випускником “Фабрики зірок” Дмитром Каднаєм створив гурт, у якому був бек-вокалістом, клавішником і гітаристом.

Єдиний син Дмитра Коляденка розповів про стосунки з батьком і його захоплення
Єдиний син Дмитра Коляденка розповів про стосунки з батьком і його захоплення

Зараз син і батько в доволі близьких стосунках – Пилип час від часу приходить до Дмитра за порадою і жартома просить його звертатися до карт Таро – це і є тим самим цікавим хобі Коляденка-старшого. Виявилося, що він любить колекціонувати різноманітні колоди Таро і гадати на них. Епатажна людина закономірно має доволі епатажні інтереси.

Так, Пилип зізнався, що іноді просить батька зробити розклад і дивується, як все виходить саме так, як нагадав Дмитро. Жартома він каже, що є магом і чаклуном в третьому поколінні. Про це Пилип розповів у подкасті Олени Кравець та її доньки під назвою “Вдома поговоримо”.

Одного разу Дмитро Коляденко на своїй сторінці в Instagram виклав фото-порівняння себе з сином і здивува мережу подібністю – Пилип дуже схожий на Дмитра в молодості. З цим погодилося безліч підписників Коляденка-старшого, відписуючи в коментарях, що Пилип – просто копія батька, хоч і схожий чимось на зіркову матір.

Єдиний син Дмитра Коляденка розповів про стосунки з батьком і його захоплення
Єдиний син Дмитра Коляденка розповів про стосунки з батьком і його захоплення

Нові статті

Схожі статті

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.