Лілія Ребрик готується до майбутніх пологів: про що дружина Андрія Дикого говорить з майбутньою донькою

Лілія Ребрик зовсім скоро стане мамою втрете. В передчутті зустрічі з донечкою ведуча ділиться емоціями із шанувальниками. Про що говорить з немовлям майбутня матуся – читайте на сайті "Один Факт".

Лілія Ребрик ось-ось подарує своєму чоловікові Андрію Дикому третю донечку. Перебуваючи в передчутті майбутньої зустрічі із маленькою красунею, майбутня матуся ділиться у соцмережі InstagramInstagram своїми емоціями щодо перебігу вагітності і майбутніх пологів.

Лілія Ребрик розповіла про перебіг вагітності
Лілія Ребрик розповіла про перебіг вагітності

Ведуча зізнається, що переносити третю вагітність їй набагато легше, аніж перші дві.

По-своєму особлива — саме так характеризує цю вагітність Лілія Ребрик

Вона називає свій сьогоднішній стан хвилюючим і, незважаючи на те, що переживає вагітність вже втрете — все одно відчуває себе, наче стане мамою вперше. Лілія зізнається фолловерам, що зараз вона не втомлюється так, як це було раніше, адже дає собі час на відпочинок.

А ось обстріли ведуча переносить важко. За словами Ребрик — кожен неспокійний день для неї — великий стрес. І не тільки тому, що вона турбується за своїх старших доньок, а ще й через те, що її чоловік, Андрій Дикий, зараз служить в ЗСУ.

Боюся заглядати в стрічку новин, плачу, лютую (самі знаєте на кого) — натякає шанувальникам ведуча.

Одночасно с цим Лілія Ребрик знаходить у своєму стані вагітності і деякі переваги. Наприклад, після 6-го місяця в неї, нарешті, зник токсикоз:

Як рукою знало! – пише телеведуча

За словами Лілії Ребрик, такий стан легкості і незнайомого донині приємного відчуття вона переживає вперше. Адже під час вагітності старшими дівчатами, Діаною і Поліною, токсикоз залишався поряд з ведучою на протязі усіх дев’яти місяців.

Серед плюсів третьої вагітності Лілія Ребрик виділяє також появу зайвих кілограмів, які вона називає “найщасливішими”, а ще те, що в неї під час третьої вагітності добре відросло волосся.

З головних мінусів вагітності Ребрик виділяє мінливий настрій:

Емоції зашкалюють, тут все стабільно – пише ведуча

А ще Лілія розповіла, що попри всі негаразди і мінуси чекає на появу донечки разом із її сестричками та майбутнім батьком Андрієм Диким. Вона зізналась, що зараз мріє про те, як вже вп’ятьох вони будуть облаштовувати побут і щодня розмовляє з донечкою, яка знаходиться в животику. Каже їй про те, як її тут всі люблять і чекають.

Старші доньки Лілії Ребрик: Діана та Поліна
Старші доньки Лілії Ребрик: Діана та Поліна

Нагадаємо, що Лілії Ребрик лікарі поставили дату пологів на березень 2024 року. То ж, в неї є ще понад місяць для того, щоб насолодитись вагітністю.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.