Відомі куми в українському шоу-бізнесі: Потап і Горбунов, Білик і Козловський, Цибульська і Дзідзьо та інші

Кумівство є доволі неприємним явищем, якщо ми говоримо про політику. Проте в шоу-бізнесі такі родинні зв'язки додають інтриг, блиску та уваги до усіх сторін такого "союзу".

Потап і Горбунов

Давні друзі та колеги Олексій Потапенко та Юрій Горбунов стали кумами, коли в родині ведучого з’явився син Іван. Їх родинні зв’язки стали не лише потішною деталлю для фанатів обидвох зірок, а і непоганим приводом для “хайпу” і реклами. Якби не опальний характер Потапа і “шлейф” скандалів, що переслідував обидвох з 2022 року і зіпсував стосунки між кумами – у маленького Івана Горбунова був би впливовий хрещений батько, і, можливо, “місце під сонцем” у музичному світі українського шоу-бізу.

Зіркові куми: Потап і Юрій Горбунов
Зіркові куми: Потап і Юрій Горбунов

Ірина Білик і Віталій Козловський, Павло Зібров, Міка Ньютон

У 2013 році Ірина Білик і Віталій Козловсьий стали хрещеними батьками Софії – доньки дизайнерки Олени Бернадської, так і стали кумами одне одного. Ця подія навіть потрапила до новин.

Також родинні зв’язки є у Ірини Білик із Мікою Ньютон – народна артистка стала хрещеною матір’ю молодої співачки. Не обійшла стороною Ірина Білик і Павла Зіброва – з ним вони теж породичалися. Продюсер та колишній коханий співачки – Юрій Нікітін, – став хрещеним батьком старшого сина Ірини Білик – Гліба Оверчука.

Зіркові куми: Ірина Білик і Юрій Нікітін
Зіркові куми: Ірина Білик і Юрій Нікітін

Оля Цибульська і Дзідзьо

Історія почалася після створення пісні “Чекаю, цьом”. Співаки несподівано для всіх фанатів в недалекому 2018 році показалися з дитиною на руках. Втім, це не “плід співпраці” артистів, а хрещений син Ольги і Михайла. Його справжньою мамою є Надія – натхненниця гурту Дзідзьо, що запросила артистів стати хрещеними батьками маленького Дениса. Після цього в ЗМІ довго гуляли чутки про те, що Цибульська і Хома – коханці, адже вони постійно признавалися одне одному в любові. Платонічній, правда, але це пліткарям не заважало.

Зіркові куми: Оля Цибульська і Михайло Хома (Дзідзьо)
Зіркові куми: Оля Цибульська і Михайло Хома (Дзідзьо)

Нові статті

Схожі статті

Що стало з Даном Баланом – зіркою 2000-х, який співав у Молдові, Україні, але живе не в цих країнах

Дан Міхайович Балан – молдавський співак, який з 2019 по 2020 рік був наставником українського вокального шоу "Голос країни". Куди зник артист зараз і чим займається? Розповідаємо деталі.

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.