В чому секрет краси 47-річної Марічки Падалко: як ведуча підтримує сталевий прес та лице без зморшок

Марічка Падалко захоплює фанатів не лише своїм професіоналізмом, а й "вічно молодим" та підтягнутим виглядом. І не дивно, адже попри всі життєві негаразди ведуча не зраджує своїм звичкам.

Багато хто погодиться, що у свої майже 50 років виглядає на декілька десятків літ молодше. Впевнені, не менше людей хотіли б знати секрети її молодості. Попри розлуку з дітьми та чоловіком, вона не опускає рук та не зраджує своєму захопленню спортом і відповідальності перед громадянами рідної країні. Так, свою особисту сторінку в соціальній мережі Instagram Марічка Падалко майже повністю присвятила новинам, які пише під новими публкаціями, де зрідка показує і себе.

Сталевий прес, бездоганний вигляд і нуль зморшок: як 47-річній Марічці Падалко вдається виглядати вічно молодою
Сталевий прес, бездоганний вигляд і нуль зморшок: як 47-річній Марічці Падалко вдається виглядати вічно молодою

Секрети молодості Марічки Падалко

Не тільки сила духу та любов до рідних тримає телезірку “на плаву”. Марічка Падалко дуже активно займається спортом: вона може пробігти марафон (а це, на хвилиночку, 47 кілометрі), без зайвих зусиль заплисти на вейкборді, і щоразу за можливості пробує нові та доволі екстремальні види спорту. Тому жінка може похизуватися не лише “сталевим пресом”, а й неймовірною витривалістю. На думку самої Марічки Падалко, рух – це не лише про зереження краси, а й про довге та енергійне життя. Як бачимо, її переконання мають підґрунтя, адже так виглядати і таке могти в 47 років – справді потужно.

Сталевий прес, бездоганний вигляд і нуль зморшок: як 47-річній Марічці Падалко вдається виглядати вічно молодою
Сталевий прес, бездоганний вигляд і нуль зморшок: як 47-річній Марічці Падалко вдається виглядати вічно молодою

Хоч зараз зірка не часто з’являється на телебаченні, але коли робить це – вражає всіх своїм приголомшливим виглядом. І це не лише про обличчя майже без зморшок чи ідеальну фігуру, а й про модний макіяж та вишуканий одяг. Марічка Падалко не лише красива, а й розумна та відповідальна жінка – вона активно працює, волонтерить та займається поширенням правдивої інформації, і, зокрема, про різноманітні благодійні ініціативи. Так теледіва стала амбасадоркою такого явища, як донорство крові, та закликала шанувальників поширювати це серед знайомих – наступного разу візміть з собою в пункт здачі крові друга чи подругу.

Нові статті

Схожі статті

Що стало з Даном Баланом – зіркою 2000-х, який співав у Молдові, Україні, але живе не в цих країнах

Дан Міхайович Балан – молдавський співак, який з 2019 по 2020 рік був наставником українського вокального шоу "Голос країни". Куди зник артист зараз і чим займається? Розповідаємо деталі.

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.