“Нас буде п’ятеро”: Лілія Ребрик розкрила секрет міцних стосунків з чоловіком і розповіла про дату пологів

Лілія Ребрик зараз знаходиться на сьомому місяці вагітності. "Один Факт" дізнався, коли в телеведучої та її чоловіка, Андрія Дикого, народиться третя дівчинка. Залюбки ділимося інформацією із вами.

Лілія Ребрик – відома ведуча, яка веде на українському каналі “Дім” одразу дві програми: “Дочекаюсь” і “Ранок вдома”.

Зараз зірка телеекранів знаходиться у цікавому становищі — на сьомому місяці вагітності. Разом із своїм коханим чоловіком, Андрієм Диким — Лілія чекає на народження третьої донечки. Нагадаємо, в подружжя, яке разом вже понад 12 років — вже є дві старших доньки, яких звуть Поліна та Діана.

Лілія Ребрик і Андрій Дикий втрєте стануть батьками у березні 2024 року
Лілія Ребрик і Андрій Дикий втрєте стануть батьками у березні 2024 року

Днями Лілія Ребрик розповіла, як проходить її третя вагітність, на яку вона зважилась в 42 роки. Ведуча є активною користувачкою соціальної мережі Instagram. Нещодавно вона запропонувала своїм підписникам задати їй відверті питання у коментарях.

Звісно, користувачів більш за все цікавила імовірна дата пологів. Лілія залюбки поділилася інформацією з цього приводу.

У березні нас буде п’ятеро — розповіла своїм шанувальникам Ребрик.

А ось з приводу точної дати ведуча поки що вагається. Поки в Лілії Ребрик є тільки припущення. Вона розповіла, що обидві її старші донечки народилися 30 числа.

Дика По… – 30 квітня, Дика Ді – 30 серпня – зазначила щаслива матуся.

Щодо дати народження молодшенької сестрички для донечок — ведуча поки що вагається із відповіддю і ставить замість точної дати знак питання:

??? березня. Але це вже як красуня вирішить — пожартувала Ребрик у соцмережах

Лілія Ребрик познайомилась зі своїм нинішнім чоловіком Андрієм Диким у 2011 році — під час участі у телевізійному проекті “Танці з зірками”. На той момент вони обидва були в інших стосунках і довгий час не могли піддатися своїм почуттям.

Їх стосунки почались вже після участі в іншому проекті: “Слов’янський бульвар”. Наприкінці 2011 року Лілія Ребрик та Андрій Дикий побралися. В шлюбі в них народилося дві донечки і зараз подружжя чекає на третю дівчинку.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.