Тарас Цимбалюк пішов у захисники: відомий український актор вступився за колег-жінок і дав пораду хейтерам

Популярний актор Тарас Цимбалюк став на захист своїх колег-жінок. Який спосіб виконавець ролі Карпа з серіалу "Спіймати Кайдаша" для цього використав? Подробиці — вже в матеріалі від "Одного Факту".

Хто захистить представниць прекрасної статі і справжніх українок, як не хлопець-козак, який і статурою вийшов, і акторський талант має неабиякий. І поки українські воїни боронять українську державу на фронті — актор Тарас Цимбалюк вирішив захистити жінок в тилу. І привід знайшовся вагомий.

Справа вся в тому, що деяких колег Тараса по акторському цеху користувачі соцмереж звинуватили у тому, що вони під час складної ситуації в країні їздять відпочивати за кордон.

Хейтери зазирнули на особисте життя Антоніни Хижняк, яка була екранною дружиною Цимбалюка в серіалі “Спіймати Кайдаша”, а також — засудили ще одну українську акторку: Ганну Саліванчук. Дівчата разом зі своїми дітлахами нещодавно відпочивали у Португалії. Імовірно, засудження від хейтерів стосувалось і Ганни Кошмал та Ксенії Мішиної, які також побували за кордоном і показували у соціальних мережах яскраві світлини зі свого відпочинку.

Тарас Цимбалюк не зміг пройти повз коментарі хейтерів і відповів їм у дусі справжнього козака — використовуючи навіть міцні словечка.

В своєму дописі актор не став називати конкретних імен та регалій, але зазначив, що дуже обурений хетом українських жінок та матусь у соціальних мережах.

 

На думку Тараса — в тому, що його колеги по акторському ремеслу знайшли спосіб оздоровити власних діточок за кордоном — нічого страшного не має. А ось диванним критикам, які в такому відпочинку вбачають зраду — Цимбалюк порадив звернутись до психолога.

Виявляється, зараз відпочивати українкам з дітьми на морі категорично заборонено всесвітньо відомим диванним комітетом — сумно пожартував Т актор Цимбалюк.

Також виконавець ролі Карпа в українському серіалі “Спіймати Кайдаша” зазначив, що життя попри війну — триває.

Звісно, він розуміє обурення тих, хто зараз опинивсь на тимчасово окупованих територіях, постраждалих від бойових дій а також — мешканців прифронтових місць.

Але в той же час Цимбалюк наголошує на тому, що в людей у тилу залишилось право відпочивати та жити саме так, як вони того хочуть – їсти смачну їжу, купувати нові речі, слухати улюблену музику та возити своїх дітей відпочивати на море.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.