Гейден розповіла те, що приховує Володимир: донечка Кая Кличко добирається до школи не автівкою, а катером

Володимир Кличко та Гейден Пенетьєр хоч і не розписані, але мають спільну донечку Каю Євдокію. Боксер останнім часом про дитину нічого не розповідає. Його колишня наречена більш говірка.

Відтоді як Володимир Кличко відібрав у Гейден Пенетьєр права на доньку, він перестав світити дитину в соцмережах, тож широкому загалу нічого невідомо про подробиці життя Каї Євдокії.

Голлівудська матуся теж мало що знає про свою 9-річну донечку. З усім тим відкрила деякі деталі про свою кровиночку. 34-річна акторка дала інтерв’ю E! News, в якому шокувала публіку сповіщенням, яким чином дитина добирається до школи.

Як живе Кая Євдокія Кличко

Зі слів матері Дусі виходить, що вона їздить не на шкільному автобусі й навіть не на батьковій автівці, а… пливе на човні. Це не якась там дрібна посудина, а гарний катер із чудовим капітаном.

Та 9-річна дитина хоче бути такою, як усі, тому влаштовує татусю істерики з цього приводу. Але Кличко залишається непохитним у цьому питанні. Єдине, що дозволяє Каї, так це запросити до себе друзів із ночівлею. А вранці всім гуртом відбувають у подорож на хвилях.

Як живе Кая Євдокія Кличко

Навряд чи 47-річний спортсмен возить доньку на катері через Дніпро. Швидше за все, сховав Каю Євдокію на якомусь острові. Як нині виглядає дівчинка, теж невідомо. У мережі можна знайти лише її фото у доволі юному віці.

Батьки Каї розсталися, коли їй було всього 3 роки. Відтоді з матусею донька спілкується через месенджери. Пенетьєр вважає, що дівчинка не під її шляхом і навряд чи стане актрисою чи співачкою.

У Дусі, як її називає татусь, немає потягу виступати на сцені. Вона воліє проводити вільний час біля коней. У цьому Кличко йде їй назустріч. Раніше Гейден сповіщала, що донька живе “між Україною та Німеччиною”.

Нові статті

Схожі статті

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.