Оксана Білозір розповіла всій Україні, чи платять їй гроші за народні звання і скільки коштів йде на побут

Українська співачка Оксана Білозір розповіла, чим заробляє на життя і скільки коштів витрачає щомісяця. Дізнайтесь подробиці прямо зараз у матеріалі від "Один Факт".

Виконавиця патріотичних українських пісень Оксана Білозір вже понад 10 років поспіль живе одна і забезпечує усі свої потреби самостійно. Після початку повномасштабного вторгнення чимало українських співаків та акторів втратили своє джерело прибутку. Втім, ця історія — не про пані Оксану.

Як стверджує сама знаменитість — після введення військового стану вона не втратила основного джерела свого прибутку, а саме — своїх концертів. І зараз зірка почувається комфортно і вільно в плані фінансів.

Також Оксана Білозір додала, що зараз на покриття її побутових потреб їй необхідно приблизно 60-70 тисяч гривень на місяць. Але ця сума може зростати в залежності від її щомісячних потреб.

В інтерв’ю, яке пані Оксана дала Youtube блогеру Славі Дьоміну, співачка зізналась що навіть під час війни їй вдається заробляти гроші на концертах і творчій діяльності.

Питання щодо того, аби мати купу грошей — для неї не стоїть. Незважаючи на ситуацію, в якій зараз опинилася країна — співачка почуває себе вільною.

Точну суму своїх фінансових витрат вона не рахувала, але назвала приблизну цифру, яка дорівнює 60-70 тисяч гривень. Звісно, бувають місяці, коли ця сума збільшується. Наприклад, коли потрібні додаткові витрати на відпочинок.

Оксана Білозір зізналася, що для комфортного життя на місяць їй потрібно близько 60-70 тисяч гривень
Оксана Білозір зізналася, що для комфортного життя на місяць їй потрібно близько 60-70 тисяч гривень

До того ж в пані Оксани є велика родина. За необхідності вона також допомагає грошима своїм дітям та онукам. А ось щодо зіркових регалій та нагород — то пані Оксана не отримує від них жодного прибутку. Держава не платить їй премій за різноманітні звання.

До речі, життя Оксани Білозір — це не тільки сцена. Співачка має і військові регалії. Так, виконавиці мається статус учасниці бойових дій в Афганістані. Ще за часів радянської влади Оксана Володимирівна приїжджала до Афганістану і загалом провела на території цієї країни 6 місяців.

Крім того, пані Оксана відома в Україні і як політична діячка. В 2005 році вона обіймала посаду міністра культури та туризму.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.