Ідеальна картинка, неідеальна реальність: чому розлучилася найкрасивіша пара “Холостяка” Добринін і Квіткова

За перипетіями кохання Даші Квіткової та Нікіти Добриніна з "Холостяка 9" стежила вся країна. Тому новина про розлучення гарної пари стала для широкого загалу справжнім шоком.

Їхнє знайомство відбулося на проєкті “Холостяк” у 2019 році. Нікіта Добринін побачив Дашу Квіткову, яка виходила з лімузина. Дівчина мала в руках скретч-карту з завданнями, які вони виконували разом протягом усього шоу. Того разу вони бачилися при свідках, але все одно встигли поцілуватися.

З батьками молодята теж познайомилися в ході реаліті-шоу. А у фіналі Добринін освідчився Квітковій у почуттях. Відразу по завершенні проєкту пара поселилася в одній квартирі. Новий, 2020 рік вони зустріли разом, після чого поїхали у відпустку на Балі.

Історія кохання Даші Квіткової та Нікіти Добриніна

Саме там Нікіта й зробив Даші пропозицію руки й серця. Одружилися вони 20 травня, ставши третьою парою “Холостяка” з усіх 29 країн, що побралися. За рік, у січні 2021 року, подружжя з Мальдівів сповістило новину про майбутнє поповнення в родині.

13 липня з’явився на світ первісток, якого назвали Левом. У 2022-му закохані обвінчалися. Коли почалася повномасштабна агресія, Нікіта став до лав тероборони, а Даша з дитиною евакуювалася.

Історія кохання Даші Квіткової та Нікіти Добриніна

Згодом молодичка повернулася з сином до Києва. У січні 2023 року Квіткова знову зробила важливе повідомлення – вони з Нікітою більше не разом. Згодом вони оформили розлучення офіційно.

Довелося обом записатися на сеанси до психолога, щоб зуміти знайти взаєморозуміння, адже їм доведеться все одно виховувати спільного сина. Здається, у них все вийшло, адже другий день народження Лева відзначили разом. На Новий рік теж вибрали час, щоб утрьох розпакувати подарунки під ялинкою.

Історія кохання Даші Квіткової та Нікіти Добриніна

Добринін зауважив, що в якийсь момент у них стали різні цінності в житті. Квіткова пояснила розлучення різницею швидкостей і великою завантаженістю жінки роботою. Мовляв, не приділяла благовірному стільки уваги, скільки потрібно.

Нові статті

Схожі статті

Астероїд діаметром 719 футів мчить у напрямку Землі: який план щодо нього мають дослідники NASA?

Дослідники міжнародної космічної агенції NASA очікують, що сьогодні до атмосфери Землі наблизиться велетенський астероїд. Його розмір – приблизно як футбольний стадіон.

Рецепт ідеального маринаду для скумбрії: додайте це в кипʼяток і малосольна рибка вийде найсмачнішою

Маринована малосольна скумбрія стане чудовою закускою на повсякдень або до свят. Щоб замаринувати її смачно всього лише за добу – скористайтесь ось цим рецептом.

Зубаста історія за невеликі гроші: співак Alekseev розповів, яку суму заплатив за вініри – майже півмільйона

Український співак Alekseev заговорив про витрати на зірковий образ. Зокрема, він назвав точну суму грошей, яку заплатив за встановлення вінірів. Сума немаленька, але могло б бути й набагато більше.

Що стало з Даном Баланом – зіркою 2000-х, який співав у Молдові, Україні, але живе не в цих країнах

Дан Міхайович Балан – молдавський співак, який з 2019 по 2020 рік був наставником українського вокального шоу "Голос країни". Куди зник артист зараз і чим займається? Розповідаємо деталі.