Який вигляд мають і чим займаються діти Наталії Сумської: син підкорює театр, а дочка змарнувала кар’єру

Акторка Наталія Сумська — одна із найвідоміших в Україні діячок мистецтва. "Один Факт" розповість, як виглядають нащадки Наталії Сумської , як виглядають і чим займаються по життю.

Наталія В’ячеславівна Сумська — відома українська акторка, яка за багато років своєї кар’єри зіграла чимало культових ролей. А ще вона встигла двічі побувати у шлюбі і народити двох дітей від двох різних чоловіків.

Син Наталії Сумської В'ячеслав Хостікоєв і донька: Дарина Мамай
Син Наталії Сумської В’ячеслав Хостікоєв і донька: Дарина Мамай

Першого чоловіка Наталії Сумської звали Ігор Мамай. Він працював кінооператором. У шлюбі з ним народилась перша дитини Наталії. Акторка назвала дівчинку Дариною.

Зараз доньці пані Наталії вже виповнився 41 рік. Дарина була одружена лише один раз і в цьому шлюбі в неї народилась донька. Доля Дарини Мамай склалась не зовсім райдужно. Вона цілком імовірно могла скласти конкуренцію своїй зірковій матусі, але… Обрала для себе шлях домогосподарки, відмовившись від кар’єри співачки. Дарина Мамай в юні роки закінчила естрадно-цирковий коледж і навіть деякий час співала в ансамблі прикордонних військ України.

Дарина Мамай - донька Наталії Сумської
Дарина Мамай – донька Наталії Сумської

В доньки пані Наталії такий же співочий і гарний голос, як і у її матусі. Довгий час ця дівчина вела активний спосіб життя, займалась волонтерством. Після одруження з коханим чоловіком Юрієм Трофименко Дарина стала менше з’являтись на публіці, перетворившись на домогосподарку. Коли ї чоловік вмер — Дарина і зовсім зникла з поля зору українських медіа.

Зараз Дарина Мамай веде усамітнений спосіб життя і самотужки виховує доньку. Втім, Наталія Сумська колись зізналась, що Дарина разом із її онукою перебуває на її повному фінансовому забезпеченні. За словами акторки, її донька зовсім не пристосована до життя і не працює.

Шлюб з Ігорем Мамаєм видався невдалим. Сумська із ним розлучилася після семи років подружнього життя.

Другий шлюб Наталії Сумської виявився більш вдалим та щасливим. Вдруге вона вийшла заміж за колегу по акторській сцені, Анатолія Хостікоєва. Поряд з коханим пані Наталія прожила понад чверть століття. В цьому шлюбі в неї народився син, якого назвали В’ячеславом. Зараз хлопцю вже 27 років. Він пішов по слідах своїх зіркових батьків і займається акторською діяльністю частіше В’ячеслава Хостікоєва можна побачити на сцені театру.

Як виглядають діти Наталії Сумської та чим займаються
Як виглядають діти Наталії Сумської та чим займаються

Паралельно із грою в театрі син Наталії Сумської займається волонтерством. А ще В’ячеслав працює актором дубляжу.

 

Нові статті

Схожі статті

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.