“То таке життя”: Надя Дорофєєва показалася зі сльозами на очах і зробила відверте зізнання про причини

Надя Дорофєєва оприлюднила в Instagram незвичну світлину. На ній — вона сама, але без жодної косметики і з очима на мокрому місці. В чому справа — читайте в матеріалі від "Один Факт".

Співачка Надя Дорофєєва показала себе шанувальникам у незвичному вигляді. Дівчина без жодного макіяжу та із заплаканими очима дивилась прямо в камеру. Ось так, без зайвого лоску та мішури — виглядає справжня українка.

Що насправді сталося із Надією – невідомо. Я пояснила сама співачка в дописі до своєї світлини — вона просто бажає бути чесною зі своїми шанувальниками.

Якщо подивитесь попереднє фото в моїй Інсті — там я в розкішній червоній сукні із гарним мейком — наголосила Надія.

Але такий яскраво-жіночій стан в неї, як і у будь-якої іншої українки — буває не завжди. Іноді трапляються і ситуації, коли хочеться… просто поплакати.

На цьому фото теж я — сумна, розгублена і травмована — пише Надія Дорофєєва

А потім ставить питання – ніби сама собі:

Хто з них справжня? Відповідь — обидві

Надя Дорофєєва зізнається, що зазвичай вона звикла показувати себе в якнайкращому стані: з макіяжем, усмішкою на обличчі і в бездоганних нарядах.

Співачка пов’язує таку тенденцію із трендами, які задають соціальні мережі. І зазначає, що це — точно не про справжність.

Також Дорофєєва наголосила на тому, що такі світлини вона оприлюднює зовсім не для того, щоб її жаліли. Просто вона хоче, щоб суспільство бачило її і в такому вигляді.

В соцмережах Надію Дорофєєву підтримали не тільки численні шанувальники, але й її колега по творчому цеху, акторка Ганна Саліванчук.

Ганна Саліванчук поплакала разом із Надією Дорофєєвою
Ганна Саліванчук поплакала разом із Надією Дорофєєвою

Вона також поплакала на камеру в своєму Instagram-stories і написала:

Ну ж бо, не плач, попри усе. Залишайся, живи. То таке життя.

Трохи пізніше Саліванчук в stories розповіла, що свої сльози вона записувала не для публіки, а як відео повідомлення людині, яка її трошечки образила.

Надію Дорофєєву підтримала акторка Ганна Саліванчук
Надію Дорофєєву підтримала акторка Ганна Саліванчук

Позуючи на тлі красивих троянд, акторка розповіла про те, що усім людям, і вона – не виключення, притаманні різні періоди життя, різноманітні емоції. А ще зізналась, що коли добре виплакалась — їй стало набагато легше.

Нові статті

Схожі статті

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.