Дивно уявити: що носить в сумочці Аліна Гросу “про всяк випадок” – цікавий подарунок від фаната

Аліна Гросу вирішила бути відвертою з фанами до кінця. Навіть зголосилася показати, що носить у маленькій сумочці. Набір речей виявився доволі цікавим та несподіваним.

Якось Аліна Гросу мала необережність завітати на радіо “Люкс ФМ”, втрапивши до лабет Слави Дьоміна. Ведучий, побачивши невеличку сумочку знаменитості, набиту під зав’язку, поцікавився, що вона носить із собою.

Аліна Гросу показала вміст сумочки

Сама річ від Gucci невеличка, але більше нагадувала бочечку. Тож Славі й стало цікаво, що всередині. Він узяв її до рук і здивувався, що так багато важить. Коли Гросу відкрила застібку, першим ділом впала в око чимала сума грошей. Це аванс за майбутній концерт, зізналася співачка.

Аліна Гросу показала вміст сумочки

Далі ведучий, немов прикордонник, перевірив санітайзер. Як пожартувала гостя, він потрібен і для рук, і для хоробрості. Маленький чохол із бездротовими навушниками сподобався Дьоміну гарним дизайном та акуратністю.

Гумки для волосся Аліна про всяк випадок носить із собою, щоб скористатися за необхідності зібрати пишне розпущене волосся у хвостик. Паспорт-картку громадянки України вона теж завжди має при собі, щоб не сприйняли за емігрантку.

Аліна Гросу показала вміст сумочки

Ще однією цікавинкою виявився рожевий складаний ніж. Цю штучку Гросу подарував шанувальник після пісні “Малинові губи”. Дівчина ним не користується, але завжди носить із собою.

Павербанк теж якимось чином вмістився у цю невеличку площу. Без нього красуня з дому не виходить, оскільки весь час у дорозі читає книжки з телефону, а ще переглядає всі свої творчі доробки.

Аліна не змогла точно визначити, скільки має вдома жіночих сумочок. Відзначила лише, що у неї слабкість перед цим аксесуаром та взуттям. Найдорожчий екземпляр їй подарував чоловік, ім’я якого артистка відмовилася називати.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.