Скільки заробляє Михайло Поплавський: ось чому у нього працюють Тоня Матвієнко і Григорій Решетнік

Співак Михайло Поплавський вже декілька років перебуває на пенсії. Але свого доходу він не втратив. Скільки грошей отримує виконавець щомісяця — читайте в матеріалі "Один Факт".

Були часи, коли український співак Михайло Поплавський отримував декілька мільйонів доларів прибутку щомісяця.

Зараз він вже декілька місяців перебуває на пенсії, тому отримує соціальні виплати він держави. Окрім цього в нього зберігається прибуток від концертної діяльності.

 

Михайло Поплавський отримує від держави пенсію у розмірі 16-17 тисяч гривень
Михайло Поплавський отримує від держави пенсію у розмірі 16-17 тисяч гривень

Михайло Поплавський не приховує від суспільства, що пенсійні виплати в нього — набагато вищі, аніж у звичайного українського пенсіонера. Щомісяця держава виплачує співакові близько 16-17 тисяч гривень.

Михайло Поплавський – справжній українець, що відомий своєю багатогранністю. Він і ректором у власному університеті встигає побути, і співаком, і бізнесменом, і власником багатьох брендів. Протягом останніх років Поплавського знають ще й завдяки його запальним відео в соцмережі TikTok. Пан Михайло знімає їх із завидною регулярністю і отримує прибуток також із цього джерела.

Михайло Поплавський отримує високий прибуток від концертної діяльності
Михайло Поплавський отримує високий прибуток від концертної діяльності

Сам співак зізнається, що зараз він отримує доволі високі прибутки, які дозволяють йому взагалі не працювати. За словами Поплавського, від власних торгових марок він десь зо три роки тому отримував офіційний дохід в розмірі 27 мільйонів гривень на рік. При цьому в державну казну співак платив приблизно 3.5 мільйони гривень, оскільки всі джерела його прибутку офіційні і всі торгові марки запатентовані.

Зараз Михайло Поплавський також отримує дохід від бізнесу та й гонорари від концертної діяльності нікуди не поділися. Втім, як зізнається співак — його прибуток став меншим, аніж декілька років тому. Поплавський розповів, що, наприклад, в період з 2002 по 2008 роки він був власником 6 ресторанів, декількох чебуречних, вареничних та 6 міні-маркетів, а ще — 5 автомобільних заправок. Такий бізнес приносив значно більший дохід, аніж в нього є зараз. Щомісяця співак сплачував мільйонні податки, а фінансовий оборот кожного місяця складав приблизно 2 мільйони доларів.

Зараз головне джерело прибутку українського артиста — персональні бренди, концертна діяльність та бізнес, який ще залишився. Багато доходу співак втратив після окупації Криму. Адже саме по дорозі з Одеси до півострова були розташовані його чебуречні, вареничні та кафе. Власне, на цьому відрізку шляху Михайло Поплавський був єдиним бізнесменом і конкурентів в нього не було. Втім, він зовсім не засмучується, адже завдяки добре розкрученому та відомому бренду співакові платять надзвичайно високі гонорари.

Нові статті

Схожі статті

“Залишайся в Європі”: Винник “намилився” в Харків, але віддана “вовчиця” відмовила його від цього кроку

Співак Олег Винник, який понад 2 роки тому виїхав до Німеччини – на тлі анонсу про своє повернення на сцену заявив, що… хоче зустрітись із прихильницями в Харкові.

Кішка Тейлор Свіфт та ще 2 найбагатші тварини в світі – більшість людей про такі гроші тільки мріють

Серед пухнастих улюбленців також є свої мільйонери. "Один Факт" пропонує до вашої уваги трійку найбагатших чотирилапих, які володіють велетенськими фінансовими статками.

Яблука пролежать до глибокої весни: ось ці поради допоможуть зберегти популярний фрукт свіжим та соковитим

Яблука – один із найголовніших фруктів осені. Їх можна зберігати довго без консервації. Але для цього потрібно дотримуватись певних правил та умов. Дізнайтесь, як зберегти яблучний врожай до весни.

“Продав будинок, працював в таксі”: актор серіалів Валентин Томусяк розповів, чим займався останні роки

Валентин Томусяк – актор театру та кіно, відомий по ролі Павла в серіалі "Тільки кохання" (2010 рік). Артист розповів, з якими викликами він та його дружина Катя Тишкевич зіштовхнулись в 2022 році.