“При надії”: Джамала показала великий животик в світлій обтислій сукні — чекає на третю дитину

Українська співачка Джамала вагітна втретє і строк вже великий. На своїй сторінці в Instagram співачка поділилась затишною світлиною в обтислій сукні. Читайте усі подробиці у матеріалі "Один Факт".

Співачка родом з Криму Сусанна Джамаладінова, більш відома як Джамала, поділилася із українцями радісною новиною — вона разом із своєю родиною чекає на поповнення.

На світлині, яку оприлюднила Джамала, добре помітно великий живіт, який вигідно підкреслює обтисла сукня світлого кольору.

При Надії. Це так глибоко і зараз по-іншому це сприймаю. У мене є надія, віра і величезна любов — зізналась Джамала.

Стать майбутньої дитини Джамала поки що тримає в таємниці. Також невідомий і строк вагітності співачки.

Слід нагадати, що в Джамали вже є двоє дітей: Селім-Ремзі та Емір-Рахман. Свого старшого сина Еміра співачка народила 27 березня 2018 року. Джамала народила їх у законному шлюбі з Сеіт-Бекіром Сулеймановим. Відносини із майбутнім чоловіком почалися в Джамали у 2016 році. Майже через рік, у 2017-му, закохані зіграли весілля і стали подружжям.

Цікаво, що новину про третю вагітність Джамала повідомила в день Національного відбору на Євробачення 2024 року. Також співачка пригадала, що під час першої вагітності у 2018 році виступала у Нацвідборі Євробачення.

Джамала чекає на третю дитину
Джамала чекає на третю дитину

Під час другої вагітності виконавиця також була учасницею Нацвібору на Євробачення-2020. І ось, в день Нацвідбору на Євробачення 2024 співачка знов, вже за сталою традицією чекає на дитинку. Сьогодні, 3 лютого, Джамала також виступить у якості членкині журі і вийде до ефіру Національного відбору Євробачення.

До речі, 2024-й рік обіцяє справжній бебі-бум серед українських зірок. Окрім Джамали народження третьої дитини чекає і ведуча Лілія Ребрик. На відміну від Джам,али Ребрик вже давно повідомила і строк народження дитини і її стать (в неї з Андрієм Диким в березні народиться дівчинка).

 

Нові статті

Схожі статті

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.