Білик, Камалія та інші зірки 40+ показалися без макіяжу: натуральна краса поп-дів вітчизняного шоу-бізу

Багато зірок перед виходом у світ та ефір не нехтують послугами стилістів і візажистів, а в сучасну еру ще й додають фільтри. Далі у статті ви побачите, який вигляд вони мають у звичайному житті.

Не дивно, що знаменитості дуже прискіпливо ставляться до власної зовнішності, адже обличчя багатьох – їх візитівка. Після 40 років, коли перші ознаки старіння перетворюються на постійні, підтримувати зовнішність у “придатному” стані стає ще більш важливим. Але є зірки, які не соромляться своєї натуральної краси навіть у віці ягідки – про них читайте далі.

Лілія Ребрик

Наймолодша з добірки Лілія Ребрик, яка до того ж ще й вагітна, не соромиться показатися у соцмережах без макіяжу. І жінці нема чого соромитися – вона виглядає гарно для свого віку: не має глибоких зморшок і може похизуватися підтягнутою фігурою.

Як виглядає Лілія Ребрик без косметики та фотошопу: похизувалася натуральною красою
Як виглядає Лілія Ребрик без косметики та фотошопу: похизувалася натуральною красою

Камалія

Навіть у 46-річному віці співачка виглядає приголомшливо: вона з дитинства мала пухкі губи, рум’яні щічки та виразні брови. А блондинисте волосся лише підкреслює красу голубих очей співачки. Навіть розлучення з мільярдером Мохаммадом Захуром, з яким вона перебувала у шлюбі 20 років, не відняло краси Камалії.

Як виглядає Камалія без косметики та фотошопу: похизувалася натуральною красою
Як виглядає Камалія без косметики та фотошопу: похизувалася натуральною красою

Наталя Могилевська

Багато шанувальників співачки погодяться, що без макіяжу вона виглядає навіть молодшою – Наталя Могилевська може похизуватися рум’яним личком без глибоких зморшок, і яскравими рисами, які не треба підкреслювати. Так, темні брови та вії лише додають краси зірці.

Як виглядає Наталя Могилевська без косметики та фотошопу: похизувалася натуральною красою
Як виглядає Наталя Могилевська без косметики та фотошопу: похизувалася натуральною красою

Ірина Білик

Поп-зірка неодноразово лягала під ніж пластичних хірургів, щоб зберегти красу та молодість надовше. Хоч її неоднорозово засуджували за “перебір” з операціями, мало хто заперечить, що в 53 роки Ірина Білик виглядає чудово навіть без тонни макіяжу та купи фільтрів на фото в соціальних мережах, хоч і все менше схожа на саму себе в молодості.

Як виглядає Ірина Білик без косметики та фотошопу: похизувалася натуральною красою
Як виглядає Ірина Білик без косметики та фотошопу: похизувалася натуральною красою

Ольга Сумська

Акторка ніколи не боялась демонструвати природну красу – вона публікувала фотографії без макіяжу і фільтрів навіть хворою, заплаканою і невиспаною. Зізнаємося, Ольга Сумська в свої 57 років виглядає по-справжньому приголомшливо.

Як виглядає Ольга Сумська без косметики та фотошопу: похизувалася натуральною красою
Як виглядає Ольга Сумська без косметики та фотошопу: похизувался натуральною красою

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.