Не Санта, не Аксельрод, не Хижняк: що було записано в паспортах знаменитостей до зміни документів

Зірки частенько видають себе не за тих, ким є насправді. Так, маючи одні паспортні дані приписують собі зовсім інші імена. А трапляється, що повністю змінюють ім'я, прізвище й навіть по батькові.

Санта Дімопулос

Колишня віагрянка рідко навідується в Україну. Та торік у вересні провела тут майже цілий місяць. Річ у тім, що дружина багатія вирішила навести лад із документами. Зірка внесла зміни в паспорт не лише щодо імені, а навіть по батькові.

Зірки змінили ім’я, по батькові, прізвище у паспортах

Щаслива Дімопулос похвалилася в Інстаграмі новими документами. Якщо раніше вона офіційно була Хрисанті Янісівна Дімопулос, то тепер стала Санта Ігорівна. Та якщо зміни імені ще можна зрозуміти – жінка зробила своє скорочене ім’я основним. То чому раптом стала Ігорівною? На це Санта дала таке пояснення – мовляв, так звати її біологічного татуся.

Володимир Ткаченко

Саме під таким ім’ям розпочинав свою творчу кар’єру нинішній чоловік Олени Мозгової та батько її дитини Соломії. Та в якийсь момент чоловік вирішив, що все в житті складається не так, як хотілося б. І винне в цьому насамперед ім’я та прізвище.

Зірки змінили ім’я, по батькові, прізвище у паспортах

Тож у 2018 році змінив паспорт, ставши Девідом Аксельродом і взявши прізвище дідуся. Заразом виправив і документи Солі. Тепер дівчинка стала Соломією Девід Аксельрод. Про по батькові оновлений чоловік Мозгової навіть слухати нічого не хоче. Воліє, щоб було, як у Європі – ім’я та прізвище, а не совковий пережиток.

Антоніна Хижняк

Та якщо одні знаменитості змінюють паспортні записи, дані від народження, зірка серіалу “Спіймати Кайдаша” навпаки повернула собі дівоче прізвище. Акторка дуже зраділа, коли знову стала Хижняк, а не Якушева, позбувшись прізвища колишнього чоловіка.

Зірки змінили ім’я, по батькові, прізвище у паспортах

Тож новим днем народженням для зірки стала дата 15 грудня 2023 року, коли отримала на руки оновлений паспорт.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.