Брати-близнюки Капранови кинули на пальцях і визначилися з дружинами-близнятами: дітей узагалі не розділяють

Народилися брати Капранови в Дубоссарах, але рідним містом вважають Очаків, де минуло дитинство. Коли настав час обирати собі пари, зупинили вибір на сестрах-близнятках.

Через те, що дідуся Віталія та Дмитра визнали ворогом народу, жінці (бабусі хлопчиків) із дітьми довелося переховуватися від ГБ. Люди порадили виїхати з України до Молдови, щоб заплутати сліди. Так і зробила. Згодом родина переїхала до Очакова.

Коли братам Капрановим було по 20 років, до сусідів приїхали погостювати 16-річні сестрички. Хлопців запросили полагодити дах. Так вони й познайомилися. Дівчата сподобалися. Тож молодики кинули на камінь-ножиці-папір та розподілили юнок між собою.

Брати Капранови одружилися з сестрами-близнючками

Капранови поїхали до москви. А за рік повернулися, щоб зіграти з близнятами Інною та Світланою весілля. Подивитися на подібне дійство зібралося чи не все місто. тільки гостей було запрошено 200 осіб.

Сукні нареченим пошила модистка, яка за 10 років уже працювала у П’єра Кардена, тож виглядали дівчата шикарно. Згодом усім гуртом перебралися жити до російської столиці. Мешкали на вулиці Івана Франка.

Брати Капранови одружилися з сестрами-близнючками

У Дмитра й Світлани народилися двоє синів – Сергій та Дмитро. У Віталія та Інни – хлопчик Андрій та дівчинка Оксана. Батьки ніколи не ділили дітей на своїх та чужих. Всі вони вважають одне одного рідними. А близнюків однаково називають татами та мамами.

По поверненні в Україну брати Капранови зайнялися видавничою справою, видаючи книжки українською мовою. До речі, у школі хлопці були звільненні від вивчення рідної мови. Натомість ходили на греко-римську боротьбу та до музичної школи.

Брати Капранови одружилися з сестрами-близнючками

Їхні дружини займаються модою. Мають власний бренд жіночого одягу dVVi kapranova&kapranova. Випускають речі в стилі кежуал. Дружна велика родина поповнилася зятем та невістками. Всі мешкають у просторому 2-поверховому будинку. Батьки на першому поверсі, а молодь – на другому.

Нові статті

Схожі статті

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.