Лисі чоловіки – слабкість Іри Горової: у Мережу потрапило фото першого офіційного чоловіка колишньої Потапа

Донька Ірини Горової показала рідкісне фото з татом, якого бачить вкрай рідко. Тільки-но подивіться, Наталя просто копія свого знаменитого батька, від якого продюсерка пішла до Потапа!

Якщо говорити про особисте життя Ірини Горової, то майже усім відразу пригадаються її стосунки з репером Потапом. Проте мало хто знає, що саме заради нього продюсерка кинула свого першого чоловіка, музичного виконавця Юрія Горового. Що про нього відомо та як він виглядає – дізнавайтеся далі в матеріалі!

Вперше Ірина Горова вийшла заміж, коли їй було всього лише 16 років, а її шлюб проіснував 11 років. Тоді Юрій Горовий розвивався в ролі музиканта та виступав під псевдонімом UGO, починаючи свій творчий шлях разом із другом, перспективним на той момент репером Потапом.

Цікаво, що саме перший чоловік продюсерки познайомив її з Олексієм Потапенко. Однак варто зауважити, що Юрій спокійно прийняв роман зірок, адже тоді їх стосунки з Іриною були суто формальні, а зберігалися виключно заради їх спільної доньки Наталі. На той момент Ірині вже було 22 роки, а Потапу – всього 19. Лише через 5 років після початку їх роману Горова, офіційно розлучилася з Юрієм, а ще за два роки вийшла заміж за Потапа.

Як ми вже встигли зауважити, Ірину та Юрія Горового повʼязують не просто минулі стосунки, а і їх спільна донечка Наталя. Оскільки експодружжю вдалося зберегти теплі стосунки, у дівчинки теж ніколи не виникало проблем в комунікації з батьком. Але донька знаменитостей усе життя намагається уникати публічності, тому мало говорить про себе.

І все ж днями дівчина поділилася рідкісною публікацією на власній сторінці в Instagram, де позує разом з рідним татом. Наталя та Юрій бачаться не так часто, адже зараз чоловік служить у війську заради збереження незалежності України. Але коли він отримав вихідний, то скористався можливістю провести з донечкою спільний час.

Як зараз виглядає перший чоловік Ірини Горової, репер UGO
Як зараз виглядає перший чоловік Ірини Горової, репер UGO

Нові статті

Схожі статті

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.

Астероїд діаметром 719 футів мчить у напрямку Землі: який план щодо нього мають дослідники NASA?

Дослідники міжнародної космічної агенції NASA очікують, що сьогодні до атмосфери Землі наблизиться велетенський астероїд. Його розмір – приблизно як футбольний стадіон.

Рецепт ідеального маринаду для скумбрії: додайте це в кипʼяток і малосольна рибка вийде найсмачнішою

Маринована малосольна скумбрія стане чудовою закускою на повсякдень або до свят. Щоб замаринувати її смачно всього лише за добу – скористайтесь ось цим рецептом.