У бархатній сукні із світлим волоссям: Ксенія Мішина стала блондинкою і вразила своїм новим виглядом

Акторка з серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина вразила шанувальників новим образом. Вона стала білявкою. Подробиці і яскраве фото дивіться в матеріалі від "Одного Факту".

Українська акторка Ксенія Мішина здивувала користувачів соцмереж і своїх шанувальників новим образом. В своєму Instagram зірка фільмів “Кріпосна” та “Спокуса” оприлюднила відео, на якому постала в незвичному вигляді.

Ксенія перевтілилась в білявку і доповнила нову зачіску бархатною сукньою насиченого синього кольору зі сріблястим коміром та вишитим у зоні декольте серцем. Ніжний макіяж у рожевих відтінках дуже пасував до нового і стильного образу акторки.

У відео Ксенія стоїть ще з темним волоссям і таких же темних окулярах. На ній вдягнено світшот сірого кольору. А вже за мить починаються дива. Акторка знімає окуляри і перевтілюється у яскраву блондинку, вдягнену у розкішну сукню з бархату. Її волосся стало трохи коротшим та змінило свій колір.

Деякі з підписників акторки відразу запідозрили, що Ксенія вдягла перуку і насправді вона б ніколи не погодилася обрізати своє розкішне волосся і перефарбувати його. Акторка ж прокоментувала цей коментар ось так:

Я сама не очікувала. Як вам?

Згодом Ксенія Мішина оприлюднила ще й добірку світлин в цьому ж образі. В дописі до них акторка зазначила, що її неймовірні перевтілення були зроблені спеціально для телеканалу “ТЕТ”. Імовірно, українська кінозірка приймає участь у якомусь новому проекті.

В захваті від нового образу Мішиної залишився навіть Тарас Цимбалюк — її колега по акторській роботі. Він залишив під дописом свій коментар, де написав, що із всіх світлин йому подобається та, що під номером 3.

Тарас Цимбалюк похвалив Ксенію Мішину в коментарях
Тарас Цимбалюк похвалив Ксенію Мішину в коментарях

Залишали коментарі й звичайні підписники. Дехто навіть переплутав Мішину у новому образі зі співачкою Вірою Брежнєвою, а комусь вона нагадала Меган Фокс.

Були серед коментаторів і такі, кому новий образ взагалі не сподобався:

Ой ні. Довге темне волосся вам більше підходить — написала користувачка з нікнеймом @_halena_xxs_

 

Нові статті

Схожі статті

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.

Астероїд діаметром 719 футів мчить у напрямку Землі: який план щодо нього мають дослідники NASA?

Дослідники міжнародної космічної агенції NASA очікують, що сьогодні до атмосфери Землі наблизиться велетенський астероїд. Його розмір – приблизно як футбольний стадіон.

Рецепт ідеального маринаду для скумбрії: додайте це в кипʼяток і малосольна рибка вийде найсмачнішою

Маринована малосольна скумбрія стане чудовою закускою на повсякдень або до свят. Щоб замаринувати її смачно всього лише за добу – скористайтесь ось цим рецептом.