Юлія Саніна їде в тур країною без чоловіка: як міг Вал відпустити дружину одну і де перебуває насправді

Зазвичай в українських подружжях чоловіки залишилися в Україні, а жінки з дітьми виїхали за кордон. Схоже, що у Юлії Саніної та Валерія Бебка все навпаки. Нумо розбиратися.

Фронтвумен The Hardkiss анонсувала тур українськими містами, зауваживши, що ні чоловіка Вала, ні інших хлопців із гурту поряд з артисткою не буде. Починаючи з 2011 року, коли було створено дует, а згодом і рок-гурт, Валерій Бебко був завжди поряд із дружиною під час виступів, та тепер щось кардинально змінилося.

Куди подівся Вал, чоловік Юлії Саніної

У “Сніданку 1+1” Юлія Саніна анонсувала всеукраїнський тур Special Kiss, здивувавши ведучих новиною, буцімто виступатиме без Бебка та решти чоловічої частини гурту. Концерти відбуватимуться у камерних залах, щоб легше було дотриматися безпеки. Зірка пояснила відсутність колег так:

“Це буде дещо інше. Рояль, віолончель, пісні гурту The Hardkiss. Це скоріше моє, ніж хлопців”.

Журналісти “Музвару” відзначили, що останнім часом Саніна повсюди з’являється одна в українському медіапросторі. Тож незрозуміло, де перебуває глава родини Вал. Складається враження, що Бебко та решта колег нині перебувають за кордоном.

Куди подівся Вал, чоловік Юлії Саніної

Коли тривають знімання кліпів за кордоном, то все гаразд – гурт The Hardkiss поряд зі своєю солісткою. Натомість на зніманнях у Києві Юлія завжди перебуває сама. При цьому артистка всіляко уникає розмов про родину.

Тож складається враження, що Віталій Бебко нині перебуває за межами країни, не збираючись повертатися до Києва принаймні найближчим часом. Сина співачки теж давно ніхто не бачив. Виходить, що він перебуває з батьком.

На тлі цього виникли розмови про розлучення Юлії та Вала. Щоправда, представники команди Саніної їх спростували. Сама ж зірка і тут не дала жодного коментаря, неначе води в рот набрала.

Нові статті

Схожі статті

Церковний календар на листопад 2024: які великі церковні свята чекають на українців в останній місяць осені

Церковний календар на листопад 2024 року містить в собі декілька великих свят. Розповідаємо, які саме важливі дати за новим календарем очікують українців в останній місяць осені.

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.

Астероїд діаметром 719 футів мчить у напрямку Землі: який план щодо нього мають дослідники NASA?

Дослідники міжнародної космічної агенції NASA очікують, що сьогодні до атмосфери Землі наблизиться велетенський астероїд. Його розмір – приблизно як футбольний стадіон.