“Я їй купив на ювілей”: Павло Зібров привітав дружину з 30-річчям подружнього життя найдорожчим подарунком

Український співак Павло Зібров зізнався, який найдорожчий подарунок дарував своїй коханій дружині. Дізнайтесь, що це, прочитавши публікацію від "Одного Факту" прямо зараз.

Виконавець хіта “Хрещатик” Павло Зібров давно і щасливо одружений на Марині Володимирівні Зібровій. Жінка працює в його театрі художником костюмів, режисером та директором.

Попри різноманітні чутки про те, що між подружжям давно настало охолодження і Павло з Мариною навіть сплять в різних кімнатах – ця пара українського шоу-бізнесу залишається разом. І навіть більше — бавить одне одного дорогоцінними подарунками до великих свят.

Нещодавно Павло Зібров зізнався, що він подарував своїй Марині на 30-річчя подружнього життя дуже коштовний презент. Він подарував коханій автівку. Співак зізнався, що в них хоч і була автівка. Але він хотів, щоб Марина їздила на власній машині.

Як зізнався Павло Зібров — на ювілей своїй коханій він придбав автівку червоного кольору. Хоча в нього завжди в гаражах були великі джипи, але йому, як турботливому чоловікові, хотілося, щоб дружина їздила на своїй машині жіночої моделі.

Також Павло Зібров розповів, що незважаючи на те, що є чоловіком із пишними вусами, все одно робить процедури краси задля того, щоб підтримувати себе у формі. За словами співака, операції він, звісно не робить. Але ось ботокс — безумовно, використовує. На думку співака — якщо цього не робити, то в нього на обличчі будуть великі зморшки.

А ще Павло Зібров розповів про розмір своєї пенсії. За його словами, пенсію йому нараховували за вислугою років. Окрім того, що він має статус Народного артиста України, за який держава надає певний відсоток надбавки. Однак попри очікування пенсію йому нарахували маленьку — всього 7500 гривень. Враховуючи не тільки звання за творчу діяльність, а ще й те, що співак є учасником бойових дій в Афганістані — йому, на думку самого ж Зіброва повинні були заплатити набагато більше – десь 50 тисяч гривень. Але ні, держава нарахувала значно менше.

 

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.