Ікона стилю: 39-річна Тіна Кароль обтягнула форми білосніжною сукнею та назвала головну деталь жіночої краси

Тіна Кароль здивувала своїх шанувальників новим романтичним образом до Дня усіх Закоханих. Співачка вбралася в білосніжну сукню. Дивіться в матеріалі від "Один Факт" світлини з її нової фотосесії.

Тіна Кароль вразила шанувальників новим, романтичним образом до дня Закоханих. Співачка вбралася в сукню чисто білого кольору з приталеним силуетом і корсетом. Свій романтичний образ Тіна доповнила білими рукавичками та фірмовими локонами. В поєднанні із ніжним макіяжем та прикрасами вся ця жіноча краса виглядає на світлинах по-справжньому святково.

Свої світлини в соцмережі Instagram Тіна Кароль супроводила дописом, в якому зазначила, що кожна жінка може приміряти на себе дуже багато різних образів. Але головний елемент жіночої краси — зовсім не прикраси чи стильна сукня, а… виразний погляд. Наприкінці цього допису співачка поцікавилась у своїх підписників, чи невідомий їм рецепт, який допомагає приховати від оточуючих сум, смуток чи розпач у погляді.

Білосніжна сукня, в яку вдяглась Тіна Кароль, дуже вигідно підкреслила стрункість її фігури. Співачка вже багато років поспіль займається йогою і підтримує себе у прекрасній формі, виконуючи надскладні асани. Один зі стилів, який в змозі виконувати Тіна Кароль — це аштанга. Нею займаються люди, які мають достатню гнучкість, витривалість та фізичну силу. Також Тіна Кароль не приховує від своїх прихильників, що активно займається медитаціями і працює над тим, щоб налаштовувати своє мислення.

Коментарі під романтичним дописом Тіни Кароль
Коментарі під романтичним дописом Тіни Кароль

Під дописом з яскравими світлинами користувачі соцмережі написали багато теплих коментарів та компліментів співачці. А ще поділились власними таємницями, які допомагають приховати сум в очах. Для деяких інструментом, який допомагає це зробити — є посмішка. Інші ж підписники співачки використовують для цього поклик серця і слідування йому.

Коментарі під дописом Тіни Кароль у білосніжній сукні
Коментарі під дописом Тіни Кароль у білосніжній сукні

На нещодавньому Нацвідборі до “Євробачення-2024” Тіна Кароль вразила своїм простеньким образом без макіяжу та в джинсах, виконавши пісню “Троянди”. Співачка зізналась, що таким чином вона хотіла відволікти увагу слухачів від власного образу та зосередити їх увагу на глибокому сенсі пісні та пронизливому вокальному виконанні.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.