Услід за Машею молодша донька Олі Полякової збирається повернутися в Україну: “Більше витримати неможливо”

З початком повномасштабної агресії Оля Полякова доклала чимало зусиль, щоб прилаштувати доньок на навчання в Лондоні. Першою не витримала Маша. За нею мріє повернутися й Аліса.

Оля Полякова майже 2 роки тому дала розлоге інтерв’ю, в якому розповіла, як відправила доньок на навчання до Великобританії. Зірка хвалилася, що вдалося зробити це ледь не безплатно.

Першою не витримала старша Маша. Покинула престижний лондонський виш заради американського Berklee College of Music. Та в підсумку опинилася в Києві в музичній академії ім.Чайковського.

Молодша донька Олі Полякової повертається до Києва

Схоже, тепер настала черга й молодшої Аліси возз’єднатися з родиною. Дівчина відвідувала лондонську школу. Процес адаптації для українки тривав доволі складно. Тож на родинній раді було вирішено – довчиться цей рік і приїде додому. Мама Оля поскаржилася:

“Вона вже з’їла нам мозки! Більше це витримати неможливо. Кожен день звинувачення, що я погана мама, віддала дитину в дитячий будинок”.

Полякова пробувала залучити важку артилерію і відправила до Лондона свою маму, яка до цього мешкала у москві зі своїм чоловіком. Та, здається, й це не допомогло. Аліса в ультимативній формі вимагає повернення в Україну.

Молодша донька Олі Полякової повертається до Києва

Схоже, в 13-річної дівчинки сталевий характер, і вона завжди досягає поставленої мети. Захотіла покинути Великобританію і добилася свого. Саме Аліса змусила московську бабусю розмовляти “бандерівською” мовою. Та й решті членів родини категорично забороняє послуговуватися російською навіть у побуті.

Врешті змусила всіх рідних говорити українською. Маша зовсім не така. Вона завжди погоджується з Олею, прикидаючись слухняною, хоча й може при цьому робити все по-своєму, а потім перепросити.

Нові статті

Схожі статті

Отримав роботу мрії в 5 років: хлопчик з Індії став наймолодшим викладачем світу — чого він навчає?

Хлопчик з Індії зміг у своєму віці досягти небувалих висот в карʼєрі. Відмова лише від двох складових допомогла йому досягти тріумфу та стати наймолодшим вчителем світу.

Церковний календар на листопад 2024: які великі церковні свята чекають на українців в останній місяць осені

Церковний календар на листопад 2024 року містить в собі декілька великих свят. Розповідаємо, які саме важливі дати за новим календарем очікують українців в останній місяць осені.

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.