Втрачають один за одним: Ольга Фреймут, Джамала та Віталій Козловський пережили важкі втрати у 2024 році

Життя складається не лише з приємних хвилин. Іноді доводиться переживати справжню скорботу. І неважливо, хто йде з життя – людина чи тварина. Пережити подібне горе дуже важко.

Ольга Фреймут

Головна ревізорка країни сповістила сумну новину. У телеведучої не стало дідуся Миколи. Йому було майже 95 років. У пам’ять про рідну людину Ольга виклала в мережу світлини з фотосету, в якому брала участь разом із родичем.

Зірки розповіли про тяжку втрату у 2024 році

Ще у 2019 році вони разом позували для глянцю Harper’s Bazaar Ukraine. Задля цього обоє вбралися в автентичне українське вбрання й позували біля хатинки-мазанки. Однією зі світлин Соні Плакидюк проілюстрували книгу “Бойківське весілля”. Тоді дідусь Микола був вражений гримом та процесом знімання.

Віталій Козловський

Скорботною новиною поділився з підписниками Інстаграму й боєць ЗСУ. Померла 16-річна кішечка Кася. Співак продемонстрував купу світлин з улюбленою кицькою, назвавши свою пухнасту улюбленицю “терапією від самотності”.

Зірки розповіли про тяжку втрату у 2024 році

За ці роки Кася стала справжнім членом сім’ї, беручи участь у всіх важливих родинних подіях. Козловський зазначив:

“Тепер я не сам, ти передала мене в надійні руки”.

Співчуття артисту висловили підписники та відомі люди, зокрема, Ольга Сумська, Павло Зібров, Оля Цибульська, Аліна Шаманська.

Джамала

2024 рік приніс співачці не лише радість від третьої вагітності, але й сум. Не стало улюбленої собачки сім’ї Баду. Причиною смерті домашнього вихованця, на думку зірки, стала війна. Джа відзначила:

“Ти була справжньою любов’ю для нас”.

Зірки розповіли про тяжку втрату у 2024 році

Скільки років було собачці, знаменитість не сповістила, але хтось із коментаторів зауважив, що Баду старша за віком від первістка Джамали. Альона Альона пригадала, як гралася з пухнастою хмаринкою.

Нові статті

Схожі статті

Отримав роботу мрії в 5 років: хлопчик з Індії став наймолодшим викладачем світу — чого він навчає?

Хлопчик з Індії зміг у своєму віці досягти небувалих висот в карʼєрі. Відмова лише від двох складових допомогла йому досягти тріумфу та стати наймолодшим вчителем світу.

Церковний календар на листопад 2024: які великі церковні свята чекають на українців в останній місяць осені

Церковний календар на листопад 2024 року містить в собі декілька великих свят. Розповідаємо, які саме важливі дати за новим календарем очікують українців в останній місяць осені.

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.