Рейтинг зіркових пар за різницею у віці: Полякова і Буряковський, Остапчук і Полтавська, Репяхова і Павлік

Ці три зіркові пари доводять, що кохання не знає вікових кордонів. Головне щоб з партнером вам було комфортно та цікаво та найважливіше - щоб ви могли з ним домовитися.

Полякова і Буряковський

Українська виконавиця, 44-річна Оля Полякова, поділилася рідкісними знімками свого 60-річного чоловіка, Вадима Буряковського. Пара, яка об’єднана шлюбом з 2004 року, виховує двох дочок: 18-річну Марію та 11-річну Алісу. Обидві дівчинки отримують освіту за кордоном, причому молодша навчається в престижній школі-пансіоні в Англії, а старша стала студенткою високопрестижного американського коледжу після року навчання в Лондоні. Оля вже 19 років щаслива у шлюбі з 60-річним бізнесменом Вадимом. Різниця у віці не заважає їм жити в гармонії та виховувати двох прекрасних доньок.

Рейтинг зіркових пар за різницею у віці: Полякова і Буряковський
Рейтинг зіркових пар за різницею у віці: Полякова і Буряковський

Остапчук і Полтавська

У 2022 році, після розлучення з нотаріусом Христиною Горняк, Володимир Остапчук познайомився з 23-річною Катериною Полтавською, молодшою за нього на 16 років, через соціальну мережу Instagram. Шоумен встановив відносини з журналісткою, і їхні стосунки стали відомими 27 вересня, коли Володимиру Остапчуку виповнилося 39 років. Катерина Полтавська, яка, як і Оля Полякова на 16 років молодша за нього.

Рейтинг зіркових пар за різницею у віці: Остапчук і Полтавська
Рейтинг зіркових пар за різницею у віці: Остапчук і Полтавська

Репяхова і Павлік

29-річна Катерина Репяхова не зважає на те, що її чоловік, співак Віктор Павлік, старший за неї на 28 років. Пара одружена вже 4 роки і виховує спільного сина. Це ще один чудовий приклад для нас, що кохання не знає віку, найголовніше це вміння домовитись зі своєю половинкою та відчуття комфорту.

Рейтинг зіркових пар за різницею у віці: Репяхова і Павлік
Рейтинг зіркових пар за різницею у віці: Реп’яхова і Павлік

Психологи стверджують, що різниця у віці не є перешкодою для щасливих стосунків.

Ось кілька порад для пар з різницею у віці:

  • Будьте чесні один з одним.
  • Поважайте один одного.
  • Говоріть про свої почуття.
  • Будьте готові до компромісів.
  • Не звертайте уваги на думку інших.
  • Найголовніше – це щире кохання та повага один до одного.

Нові статті

Схожі статті

Отримав роботу мрії в 5 років: хлопчик з Індії став наймолодшим викладачем світу — чого він навчає?

Хлопчик з Індії зміг у своєму віці досягти небувалих висот в карʼєрі. Відмова лише від двох складових допомогла йому досягти тріумфу та стати наймолодшим вчителем світу.

Церковний календар на листопад 2024: які великі церковні свята чекають на українців в останній місяць осені

Церковний календар на листопад 2024 року містить в собі декілька великих свят. Розповідаємо, які саме важливі дати за новим календарем очікують українців в останній місяць осені.

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.