“Він дуже хоче”. Олег Винник мріяв повернутися до України, але дехто став на заваді: про що мовчить зірка?

Знаменитого українського виконавця Олега Винника досі чекають на батьківщині, адже в нього неймовірна кількість шанувальниць, незабутній репертуар і все ще велика кількість друзів в шоубізі.

Єдине велике інтерв’ю з Олегом Винником, яке з’явилося в доступі для українців за останні 2 роки було доволі інформативним, але навіть 2 години відвертої розмови не змогли пролити світло на все, що відбувається у житті колишнього повелителя вовчиць.

Колишнього тому, що його популярність з кожною хвилиною згасає. Естрада не терпить подібних перерв і може не дати повернутися співаку і не дозволить забратися на цей Олімп ще раз.

Ворожка Марія Тиха розповіла, що відбувається з Олегом Винником

Один факт про Олега Винника, який не знала навіть його дружина Таюне
Ворожка Марія Тиха розповіла, що відбувається з Олегом Винником

Це розуміють як його шанувальники, так і сам артист. Саме тому у цьому інтерв’ю він неодноразово наголосив на тому, що дуже хоче повернутися, мріє відновити гастрольну діяльність, але на той момент все опиралося в його юридичні проблеми з колишнім продюсером.

Адже після 24 лютого чоловіки, які колись дуже дружили і були пов’язані релігійно, раптом посварилися та розірвали контракт.

Продюсер Олега настільки злився, що навіть проводив маніпуляції на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram, що фанати трактували як не дуже тактовну поведінку. Олег тим часом наполягав на тому, що попри свою еміграцію до Німеччини продовжує допомагати Україні, надсилає немаленькі гроші і робить все для того, щоб хоча б трошки вплинути на перебіг подій.

Хтось поставився до цього позитивно, хтось негативно. Адже за увесь цей час Олег досі жодного разу не був в Україні, принаймні за офіційною версією. Навіть коли з’явилася звістка про те, що Олег з’явився в Києві, його команда дану інформацію спростувала, хоча могла цього не робити.

Мабуть саме тому нещодавно популярна ворожка Марія Тиха поділилася своїми думками на рахунок того, чи повернеться артист додому.

“Він дуже хоче. Хто ж буде стільки грошей втрачати? Він дуже багато втратив грошей. Він хоче повернутися, але не факт, що його приймуть тут”, – зазначила Тиха у новому випуску на своєму YouTube-каналі.

Нові статті

Схожі статті

Отримав роботу мрії в 5 років: хлопчик з Індії став наймолодшим викладачем світу — чого він навчає?

Хлопчик з Індії зміг у своєму віці досягти небувалих висот в карʼєрі. Відмова лише від двох складових допомогла йому досягти тріумфу та стати наймолодшим вчителем світу.

Церковний календар на листопад 2024: які великі церковні свята чекають на українців в останній місяць осені

Церковний календар на листопад 2024 року містить в собі декілька великих свят. Розповідаємо, які саме важливі дати за новим календарем очікують українців в останній місяць осені.

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.