Оля Полякова кардинально змінила імідж і показалася зі стрижкою під хлопчика: обкарнала свій блонд нещадно

Ольга Полякова з'явилась у своїх соціальних мережах із чорним волоссям та хлопчачою стрижкою: чому відома співачка вирішила кардинально змінити імідж.

Ольга Полякова вразила свою аудиторію, з’явившись перед ними в абсолютно новому образі, який дуже відрізнявся від звичного. Замість звичайного блонд волосся і жіночого вигляду, вона обрала темне волосся і стрижку, яка більше підходить для чоловіків. Цей радикальний зовнішній образ викликав здивування у її фанатів, але водночас викликав хвилю захоплення і обговорень.

Оля Полякова показала кардинально новий стиль та образ
Оля Полякова показала кардинально новий стиль та образ

Коментарі під постом Полякової були наповнені позитивом і враженнями. Багато людей висловлювали своє вподобання її сміливістю та оригінальністю, а також писали у коментарях, що такий стиль додає їй загадковості та привабливості. Були ті, хто порівнював її з відомими кіно жінками чи персонажами зі світу кіно, зокрема, вони вбачали схожість з Малефісентою, що лише підкреслювало магнетизм її нового образу.

Поява в такому неочікуваному вигляді підкреслило творчість та сміливість співачки, що, безумовно, збільшило її популярність та прихильність в очах підписників.

“Нікого не цікавить, як париться в його душі— він має дарувати радість, втіху, красу і гарний настрій, бо це його робота і покликання. Цей дещо гротескний маскулінний збірний образ – втілення артиста на прес-конференції, який не боїться маніфестувати свої різні емоції, на які має прав” – зазначила Ольга Полякова у своєму інстаграм.

Для Олі Полякової це був неабиякий експеримент спробувати себе у такому образі, який в результаті вийшов дуже успішний. Новий вигляд відкрив для публіки зовсім іншу сторону відомої співачки, реакція фанатів свідчить про те, що іноді ризикові кроки можуть виявитися найбільш вдалими, додаючи нових фарб у життя та кар’єру артиста.

Нові статті

Схожі статті

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?