Рейтинг зіркових пар за кількістю дітей: Осадча і Горбунов, Падалко і Соболєв, Ребрик і Дикий, Мірошніченки

Життя українських зірок завжди знаходиться під пильним оком ЗМІ та звичайних шанувальників творчості. "Один Факт" підготував для вас рейтинг зіркових пар, які виховують двоє та більше дітей.

Лілія Ребрик і Андрій Дикий

Родина телеведучої Лілії Ребрик і Андрія Дикого виховує двох донечок: Поліну і Діану. А в березні 2024 року дівчатка разом із щасливими батьками очікують на народження сестрички. Це буде третя донька подружжя Ребрик та Дикого.

Лілія Ребрик попри вік (їй вже виповнилося 42 роки) наважилась народити третю дитину, а в очікуванні немовляти продовжує працювати на телебаченні. Старшій доньці Лілії Ребрик та Андрія Дикого, Діані вже виповнилось 11 років. Її сестра Поліна – на 6 рочків молодша. Наприкінці серпня 2023 року дівчинці виповнилось 5 років.

Марічка Падалко і Єгор Соболєв

Українська телеведуча Марічка Падалко і її чоловік, депутат Верховної ради Єгор Соболєв виховують разом трьох спільних дітей.

Марічка Падалко з дітьми
Марічка Падалко з дітьми

Свого першого сина Михайла Марічка народила в досить свідомому віці, коли їй виповнилось вже 30 років (2007 рік). Рік потому, у 2008-му — в подружжя народилась донечка Марійка. В 2010-му році Марічка Падалко народила третю дитину — Катрусю.

Зараз сину телеведучої вже виповнилось 15 років. Сестричці Михайла, Марії — зараз вже 14 Наймолодшій доньці Марічки Падалко, Катрусі — 13 років.

В Єгора Соболєва окрім трьох спільних діточок з Марічкою Падалко ще є донька від попереднього шлюбу, яку він не показує в недійному просторі. Відомо, що дівчинку звуть Аліса, їй 19 років і вона навчається в одному із найпрестижніших ВУЗів столиці — Києво-Могилянській Академії. Марічка Падалко спілкується із падчеркою, але спільні світлини з нею в блозі телеведучої з’являються вкрай рідко.

Тімур та Інна Мірошніченки

Зіркове подружжя Тімура та Інни Мірошніченків теж належить до багатодітних батьків. Наразі ця пара виховує вже трьох діточок. Наймолодший, 2-річний Марсель — прийомний хлопчик із дитячого будинку. Інна з Тімуром всиновили його минулоріч, пройшовши довготривалу бюрократичну процедуру і зібравши величезну купу документів.

Також в родині Мірошниченків виховуються двоє їх біологічних дітей: хлопчик Марк віком 3 рочки і дівчинка Мія, якій вже виповнилося 5 років.

Тімур та Інна після всиновлення Марселя розповідали, що вже подали документи на всиновлення ще однієї дитини. За словами щасливого татуся – це буде дівчинка. Вони з дружиною хочуть ще одну дівчинку, та й старша донька Мія прохає про сестричку.

Катерина Осадча і Юрій Горбунов

Телеведуча Катерина Осадчка і її чоловік Юрій Горбунов разом виховують двох дітей. Наймолодшому Данилу в цьому році буде 2 рочки, а його старшому братику Івасику — виповнилось п’ять. Ось такий маленький ювілей.

Також в Катерини Осадчої є старший син Ілля від першого шлюбу, якому вже виповнилось 20 років.

Юрій Горбунов також має названу дочку від першого шлюбу з хореографінею Людмилою. Ведучий вдочерив дівчинку після того, як побрався законним шлюбом із її рідною мамою. Зараз про старшу доньку Юрія Горбунова майже нічого не чутно.

Нові статті

Схожі статті

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?