Маша Полякова, Маша Кравець та Jerry Heil не дочекалися дипломів: невже так і залишаться недоучками?

Знамениті дівчата, як і решта юнок, після школи вступають до вишів. Та далеко не всім вдається витримати курс навчання й отримати диплом. Розберімося, чому деякі з них покинули навчання.

Марія Кравець

20-річна донька Олени Кравець спромоглася вступити до Київського університету ім. Тараса Шевченка. Дівчина мала стати спеціалісткою з реклами та зв’язків із громадськістю. Та витримала зіркова дитина лише 1 рік, а потім забрала документи з вишу.

Знаменитості покинули навчання у виші

Марія пояснила, що почалося навчання з журналістики, а не піару. Студентам сказали, що так триватиме перші 3 курси. Лише на 4-5-му навчатимуть рекламних заморочок. Навчання збіглося з пандемією корони, тож усіх перевели на онлайн. Кравець-молодшій не сподобалося. Вона спробувала попрацювати в піар-агенції та втямила, що це взагалі не її шлях. Нині допомагає зірковій матусі готувати й вести Ютуб-програму “Вдома поговоримо”.

Маша Полякова

Не припало до вподоби навчання в лондонському BMus і доньці Олі Полякової. Починаючи з 2022 року, старша дитина співачки вступила до престижного музичного вишу, та була розчарована “слабким рівнем освіти”.

Знаменитості покинули навчання у виші

Маша повернулася до Києва й стала відвідувати музичну академію ім. Чайковського. Дбайлива матуся пояснила, що донька чекає 18-річчя, щоб їхати до Бостона у музичний коледж Берклі. Нині дівчині вже 19. Чекаємо американських студентських фоточок.

Jerry Heil

Нині співачка докладає чимало зусиль, готуючись до участі в “Євробаченні 2024” разом з alyona alyona. А 2022-го Яна вступила до американського Берклі. Мала намір опанувати курс film scoring, щоб писати музику до фільмів. Натомість повернулася з Америки ні з чим.

Знаменитості покинули навчання у виші

Артистка пояснила, що навчатися онлайн у Бостоні неможливо, оскільки там постійно проводяться практичні заняття. Та й інтегруватися у західну культуру в української зірки чомусь не виходило. Втім, Jerry Heil не розірвала стосунки з навчальним закладом остаточно – зробила паузу, а згодом, можливо, ще повернеться.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.