Ведучий Григорій Решетнік натякнув на новий сезон холостячки: як це буде і чи погодяться ці жінки

Екс-холостячки Ксенія Мішина та Злата Огнєвіч у новому сезоні шоу: Григорій Решетнік у своєму Instagram натякнув на новий сезон із двома героїнями.

Ведучий та шоумен Григорій Решетнік, завжди вмілий у привертанні уваги до своєї творчості, відзначився знову. Його несподівана поява разом із колишніми холостячками – Златою Огнєвіч та Ксенією Мішиною у відео на Instagram, закликало шанувальників замислитися.

Фото з Instagram @grisha_reshetnik
Фото з Instagram @grisha_reshetnik

Підпис “2 героїні в новому сезоні – як вам ідея?” викликав хвилю здогадок та спекуляцій серед шанувальників шоу. Варто зазначити, що коментарі під постом були як негативними так і позитивними: дехто в очікуванні реалізації ідеї нового сезону з таким складом учасників, інші сумніваються, чи варто змінювати звичні правила шоу на нові та чи на часі це?

Таємнича відповідь самого Григорія Решетніка лише обурила всіх невизначеністю. Замість того, щоб розкрити карти майбутніх подій, він лишив усіх у стані неспокою, залишивши такий коментар на слова підписниці стосовно нового сезону в 2024 році: “Ще є час – дочекайтеся” – ці слова звучать як загадка, яка спонукає фанатів чекати та розмірковувати про можливий майбутній курс шоу.

Григорій Решетнік натякнув на новий сезон шоу про кохання: холостячка
Григорій Решетнік натякнув на новий сезон шоу про кохання: холостячка

Чи може це бути підказкою про неочікуваний поворот подій в історії шоу про кохання, чи просто витягом часу – відповіді на це, на жаль, немає, але фанати вже з нетерпінням чекають, що приготував для них ведучий шоу.

Деякі припускають, що новий сезон може з’явитися на велике свято, таке як 8 березня, як символ жіночності та відзначення успіхів жінок у різних сферах життя. Але це лише гіпотеза, яка додає таємничості до атмосфери очікування.

Тим часом, фанати продовжують обговорювати під постом, які пригоди чекають їх у новому сезоні, та які зміни можуть з’явитися з таким несподіваним складом учасників.

Нові статті

Схожі статті

Отримав роботу мрії в 5 років: хлопчик з Індії став наймолодшим викладачем світу — чого він навчає?

Хлопчик з Індії зміг у своєму віці досягти небувалих висот в карʼєрі. Відмова лише від двох складових допомогла йому досягти тріумфу та стати наймолодшим вчителем світу.

Церковний календар на листопад 2024: які великі церковні свята чекають на українців в останній місяць осені

Церковний календар на листопад 2024 року містить в собі декілька великих свят. Розповідаємо, які саме важливі дати за новим календарем очікують українців в останній місяць осені.

Викладачка вокалу, мама і бабуся: як сьогодні виглядає третя дружина Іво Бобула – 66-річна Сандулеса

Народна артистка України Лілія Сандулеса називає сама себе співачкою, викладачкою вокалу, чудовою мамою та бабусею. Хто ж вона насправді і чим займається в свої 66 років?

Євген Клопотенко розповів, хто живе в 4-х його квартирах, які він купив замість однієї – “Зʼїдьте”

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів історію про свою нерухомість. Наразі в нього у власності – 4 квартири, які він мав би здавати. Але на заваді стали... родичі.