Обранець Мішиної Олександр Еллерт став сірниковим магнатом: чи продовжує виступати колишній автор “Кварталу”

Автор "Кварталу 95" Олександр Еллерт покинув рідний Харцизьк після окупації 2014 року. Та й в Україні після повномасштабного вторгнення не затримався. Чим нині займається стендапер за океаном?

Олександр Еллерт мав у рідному Харцизьку крамничку, в якій торгував краватками-метеликами для весіль. Та у 2014 році містянам стало не до святкувань, і бізнес зазнав краху. Після того, як молодика нахабно обшманали на блокпосту “днр”, він вирішив податися на вільну частину України.

Попервах облаштувався у Харкові. Та після участі в шоу “Розсміши коміка” настільки вразив Володимира Зеленського гумором та харизмою, що потрапив до команди сценаристів “Кварталу”. Тож отаборився у Києві.

Чим займається Олександр Еллерт в Америці

До участі в шоу “Холостячка” комік встиг двічі одружитися. Від університетського кохання на пам’ять залишилася донька Еля. Другий шлюб узагалі виявився помилкою й тривав зовсім недовго.

Новий виток слави звалився на Еллерта, коли Ксенія Мішина обрала його переможцем у шоу “Холостячка”. Вони зустрічалися деякий час по завершенні знімань. Та довгоочікуваного весілля широкий загал не дочекався – пара розсталася в липні 2021-го.

Чим займається Олександр Еллерт в Америці

Згодом вони ще раз пробували налагодити стосунки та навіть разом втікали на Західну Україну під час повномасштабного вторгнення. Та й на цей раз нічого не вийшло. Ще до 24 лютого 2022 року Олександр збирався відвідати Перу. Але велика війна змінила плани.

До Дня Незалежності артистичний десант відбув до США, щоб дати благодійний концерт. Назад повернулися не всі. Еллерт залишився у сонячній Каліфорнії. Олександр до омріяного Перу, напевно, таки дістався. Оскільки відкрив в Америці невеличкий бізнес із виготовлення сірників, зроблених із перуанського дерева. Ручна робота.

Чим займається Олександр Еллерт в Америці

Час від часу він виступає зі стендапами. Щоправда, проводить їх не українською, а російською мовою. А минулого літа спробував пожартувати на концерті вже англійською. Ксенію з сином Платоном до Америки Еллерт із собою не взяв. Акторка попросила більше ніколи не пов’язувати її ім’я з цим чоловіком.

Тим часом невгамовний Олександр сповістив про намір написати книгу. Щоправда, не поточнив, яка тему обрав для творчості.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.